Leek lahvatab! «X-Mehed: Tume Fööniks» uus treiler tõstab ihukarvad elevusest püsti

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«X-Mehed: Tume Fööniks»
«X-Mehed: Tume Fööniks» Foto: kaader treilerist

Marveli suvine kassahitt «X-Mehed: Tume Fööniks» (Dark Phoenix) jõuab juunikuus viimaks fännide ette. Mis filmis saama hakkab, selle kohta annab ohtralt vihjeid uus ja üleskruttiv treiler.

Vaata värsket ametlikku treilerit:

Algselt veebruarikuus välja tulema pidanud uues Marveli seikluses asub Jean Grey arendama endas võimeid, mis väljuvad aga kontrolli alt ning muudavad teda Tumedaks Fööniksiks. X-meestel on nüüd tarvis otsustada, kas nende tiimiliikme elu on väärt enam kui kogu ülejäänud maailma inimeste omad.

Tegu on X-Meeste saaga 12 filmiga ning otsese järjega 2016. aastal välja tulnud filmile «X-Mehed: Apokalüpsis».

Produtsendi ning stenaristina maineka Simon Kinbergi režissööridebüüdi nimiosas on «Troonide mängust» kuulsaks saanud Sophie Turner, üles astuvad ka James McAvoy (professor Charles Xavier), Jennifer Lawrence (Raven / Mystique), Nicholas Hoult (Hank McCoy / Beast),  Michael Fassbender (Erik Lehnsherr / Magneto), Jessica Chastain jpt

Apollo Kinodes alates 7. juunist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles