Valelik virtuaalsuhe noore mehega draamas «Valekonto» pühib keskealise naise mõistuse

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juliette Binoche filmis «Valekonto»
Juliette Binoche filmis «Valekonto» Foto: IMDB

Salapärases ja kirglikus draamapõnevikus «Valekonto» (Celle que vous croyez) asub keskealine naine virtuaalset topeltelu elama.

Claire on 50ndates eluaastates atraktiivne õppejõud. Ta on lahutatud, kasvatab teismelisi poegi ja tema ellu toob kirge noor armuke Ludo. Kui Ludo Claire’i maha jätab, otsustab naine noormehele kavalusega uuesti lähedale pääseda. Claire otsib internetist tundmatu kaunitari fotod ja loob Facebookis valekonto, teeseldes, et on 24-aastase Clara. Kui Ludo aga noore kaunitari sõbrakutset vastu ei võta, proovib Claire Ludole läheneda läbi viimase sõbra Alexi. Claire’i ja Alexi süütust netivestlusest areneb ootamatult kuum kübersuhe. Mida enam nad suhtlevad, seda võimsamaid tuure suhe võtab ja iseenesestmõistevalt tahab noormees noore naisega reaalses maailmas kohtuda. Ka Claire on armunud ning ta peab otsustama, kas paljastada tõde või kui kaugele mänguga minna. Oma elu saladusi jagab Claire avameelselt vaid isikliku psühholoogiga.

Apollo Kinodes alates 15. märtsist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles