Kuum kõlakas: Värske Oscari-võitja Rami Malek liitub uue Bondi-filmiga?

Liina Suvi Ristoja
, Apollo Kinoportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rami Malek Oscari-võitu tähistamas
Rami Malek Oscari-võitu tähistamas Foto: KEVORK DJANSEZIAN / AFP / Scanpix

Äsja Freddy Mercury kehastamise eest parima meespeaosalise Oscari võitnud Rami Malekit ootab kuuldavasti ees roll järgmises Bondi-filmis. 

The Collider vahendab kuuldust, et Malekit ootaks «Bond 25» filmis pahalase Eoni roll, kes asub Daniel Craigi vaenlaste poolele.

Juba mõne aja eest kirjutas Variety, et Malek on ammu lavastaja ning stsenaristi Cary Joji Fukunaga filmi välja valitud, ent lõplik jah-sõna olevat proosalise takistuse taga: võttegraafikud ei klappivat, kuna Malekil on vajalikult ajal tegemist «Mr. Roboti» filmimisega. Nüüd aga olevat graafikud pärast pikemat ponnistamist klappima saadud ning eks nüüd, kus Malekil kuldmehike käes, on ka rohkem motivatsiooni teda värvata.

Tegelaskuju kohta polevat veel palju teada, kuid tegemist peaks olema pimeda karakteriga. Varasemalt sahistati, et samasse rolli asub Maleki asemel Maroko näitleja Said Taghmaoui («Wonder Woman»), seega Egiptuse päritolu Maleki valik rolli märgib ilmselt, et pahalane võib olla kuidagi loo kaudu Põhja-Aafrikaga seotud.

Teistest näitlejatest on hetkel kinnitatud Lea Seydoux (psühholoog Madeleine Swann), lisaks Naomie Harris, Ben Whishaw ja Ralph Fiennes endistes rollides. Kuuldused käivad, et võibolla liitub näitlejateansambliga ka Lupita Nyong’o. Daniel Craigi jaoks peaks (taaskord) olema tegu viimase Bondi-filmiga, kui keegi enam sellist juttu usub.

«Bond 25» jõuab ekraanile aprillis 2020. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles