Näitleja Maiken Schmidt filmist «Tõde ja õigus»: panused ja ootused olid kõrged

Raadio Elmar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmivõtted Mõniste lähistel
Filmivõtted Mõniste lähistel Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Maiken Schmidt rääkis raadio Elmar hommikuprogrammis suurfilmist «Tõde ja õigus». Juttu tuli võtteperioodi meeldejäävamatest hetkedest ja meeskonnatööst. Samas avaldas näitleja, kuidas ta ise oma näitlemisoskust hindas.

Maiken Schmidt mängis EV100 mängufilmis «Tõde ja õigus» Krõõta. Schmidt ütles raadio Elmar hommikuprogrammile, et tal on filmi lõpptulemuse üle hea meel, samas tunnistas näitleja, et ka panused ja ootused olid väga kõrged.

Schmidt kiitis filmi võttemeeskonda ja eriti kõrgelt tõi esile režissööri professionaalsust. «Olen lummatud Taneli meetoditest ja tööeetikast» lisas Schmidt filmi režissöör Tanel Toomi kohta. Näitleja lisas, et muljetavaldavad oli Toomi tagasihoidlikud kommentaarid esilinastuse järgsetes intervjuudes, kuigi selja taga oli suur töö.

Schmidt rääkis ka võttepäevade raskematest hetkedest ja tõi teiste hulgas välja asjaolu, et pidi tihti külmaga võitlema. Tuli ette olukordi, mil pidi pastlaid kandes mängima suvist stseeni, kuigi tegelikult oli õues kevad või sügis. 

Näitleja rääkis ka oma tänastest tegemistest, kuula lähemalt allolevast intervjuust:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles