Vaata ise, kui ei usu: «Titanicu» higises seksistseenis jäetud käejälg püsib siiani autoaknal

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leonardo DiCaprio ja Kate Winslet «Titanicus» (1997)
Leonardo DiCaprio ja Kate Winslet «Titanicus» (1997) Foto: Rights Managed / C20TH FOX / PARAMOUNT PICTURES /

1997. aastal välja tulnud tollal kõigi aegade kõige kallim film «Titanic», mis 11 Oscarit võitis, on igaveseks talletatud terve põlvkonna kinomällu. Tuleb välja, et leidub muudki filmiga seotut, mis kuskile kadunud pole: näiteks käejälg higisel autoaknal, kus filmi peategelased esmakordselt kirele järele andsid.

Seda fakti kinnitab filmi režissöör James Cameron ise, tõendades asjaolu oma Twitteri kontol, postitades pildi, kus käejälg selgesti näha on.

Kui olete ära ahhetanud ja jõudnud sekundi mõelda, et «oot, aga see pole ju võimalik», siis tõepoolest, ega ta ei ole küll. Ometi on tegu võtetel kasutatud antiikauto ning ehtsa käejäljega, mis mõlemad kuuluvad oma filmivõtete rekvisiite koguva Cameroni erakogusse. Käejälg pole siin tõepoolest enam ei Winsleti ega DiCaprio oma, vaid Cameroni enda oma, mille ta spreivärvi abil aknale talletas. Päris sohk see pole, kuna ka filmis Rose'i akti joonistav käsi, mis justkui kuuluks Jackile ehk DiCapriole, on tegelikult James Cameroni enda oma. Film on siiski kollektiivne töö!

Tähelepanelikumal filmifännil jagub selsamal fotol muudki avastamist: Titanicu maketi kõrval paistab tagaplaanil ei miski muu kui Terminaatori T-800 endoskelett.

Vaata uuesti «Titanic» kuuma stseeni:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles