Getter Jaani: hetkel on minu kõige ilusam aeg

Raadio Elmar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Getter Jaani esitas raadio Elmar LIVE stuudios oma uut singlit «Võta mul käest». Muusik rääkis värske singli saamisloost, oma lapseootusajast ja avaldas, millise tuntud filmi ajal ta kinos ennastunustavalt nutma puhkes.

Getter Jaani külastas oma bändiga raadio Elmar LIVE stuudiot. Muusikul oli kaasas ka lemmikloom Nunnu ehk pomeraniani tõugu koer Zenorii Zahhar Zimba.

Jaani avaldas, et tema uus lugu «Võta mul käest» loodi möödunud sügisel laulukirjutajate laagris. Jaani oli laulu loomeprotsessi juures algusest lõpuni ja tal on selle üle väga hea meel. Värske singel räägib armastusest ja video autor on lauljatari sõbranna Anette Tooming. Videos filmile jäänud vanapaar on Toominga vanavanemad ja Getter Jaanile samuti väga lähedased inimesed.

«Olen tänulik selle eest, et mul on energiat ja jaksu esinemiseks ja laulude kirjutamiseks, see on suur kingitus,» rääkis Jaani oma rasedusest. Muusika ja tantsimine on talle südamelähedased ja kaua ta nendest tegevustest eemal ei suuda olla. «Isegi kui vahepeal suuri kontserte ei anna, siis kodus beebile esinen kindlasti,» lisas Jaani naerdes.  

Muusik rääkis lisaks laulukirjutajate laagri kasulikkusest, oma rasedusaegsetest emotsioonidest, kevadest ja armastusest. Kuula interjuud SIIT:




«Võta mul käest» ametlik video:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles