Bradley Cooperi tüdruksõbrast sai Oscarite järel internetirahva naerualune - vaata, mis põhjusel!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bradley Cooper ja Irina Shayk Oscarite jagamisel. 2019.
Bradley Cooper ja Irina Shayk Oscarite jagamisel. 2019. Foto: Scanpix/ LCLA/Broadimage

Bradley Cooper ja Lady Gaga esitasid Oscaritel «Täht on sündinud» filmist tuntud pala «Shallow» ning nende vahel oli lausa uskumatu keemia. Interneti irvhammastele on aga ette jäänud Cooperi pruut Iryna Shayk, kes seda kõike liiga rahulikult pealt vaatas.

Oscarite galaõhtu üks meeldejäävamaid hetki oli kahtlemata see, kui Lady Gaga ja Bradley Cooper taas koos lava jagasid - ja mis siin salata, nendevaheline keemia on lausa silmaga märgatav.

91. Oscarid: Lady Gaga ja Bradley Cooper koos laval.
91. Oscarid: Lady Gaga ja Bradley Cooper koos laval. Foto: SCANPIX / REUTERS

Internetirahvas hullus sel hetkel, kui Cooper lauljatariga laval liitus, tema kõrvale klaveri taha istus ning käe õrnalt ümber tema pani. Nõnda nägid nad välja kui vastarmunud ning saalis istunud Bradley tüdruksõber vaatas seda kõike stoilise rahuga pealt. 

Ta oli lausa nii rahulik, et internetirahvas teda uskuma ei jäänud ning nii mõnedki inimesed tõid Twitteris välja, et hoopis Irina oleks pidanud võitma parima naispeaosatäitja Oscari.

Vaata internetirahva vaimuvälgatusi:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles