Inglise jalgpallur pidutses koos alaealistega samal ajal kui tema klubi suurelt kaotas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nathaniel Clyne Bournemouthi särgis
Nathaniel Clyne Bournemouthi särgis Foto: PAUL CHILDS / Action Images via Reuters

Inglasest jalgpallur Nathaniel Clyne lennutas kaheksa naist, kellest kaks olid 16 ja 17, Marbella's toimunud suurele peole. Seda samal ajal, kui tema klubi Bournemouth kaotas koduses liigas Liverpoolile 0:3.

27-aastane kaitsemängija kuulub muidu FC Liverpooli hingekirja, aga viibib laenulepingu alusel Bournemouthis. Just sellest samast lepingust tingitud piirangute tõttu ei tohtinud Clyne Liverpooli vastu mängida ja sai selle eest vaba nädalavahetuse, vahendas The Sun.

Aga niisama teleka taga passimise või staadionil mängu jälgimise asemel otsustas Nathaniel Clyne lennata Marbella'le, kuhu tõi kohale ka noored näitsikud, kelle seas olid ka 16 ja 17 aastane tüdruk. Koos pandi pidu nagu homset poleks olnudki. 

Ja Bournemouth kaotas samal ajal Liverpoolile kuivalt 0:3.

Nathaniel Clyne mattis jalgpallist tekkinud negatiivseid emotsioone Instagrami tähe Estelle Moraini käte vahel, kellega jalgpallur väidetavalt selle nädalavahetuse ajal magas.

Kuigi Clyne võis end ju pidutsemise ajal lõbusalt tunda, siis meedias avaldatud piltidel, mil mees hingab sisse «hipi kräkki» ning kannab kandikuga alkoholi, pahandavad mõlemat klubi, millega paremkaitsja seotud on.

Instagrammer Estelle postitas endast pilte rannaäärsest villast, mille eest Clyne väidetavalt 3000 naela õhtu eest maksis.

Allikas sõnas: «Nathanieli ja naise vahel oli side. Pärast esimest ööd esimese naisega suunas mees oma tähelepanu temale. Nad olid teise õhtu jooksul lahutamatud.»

Suhe Instagramis laineid lööva Estelle'iga aga pahandas ühte teismelistest, kes lootis jalgpalluriga romantiliselt koos aega veeta. Clyne kutsus mõlemad teismelised peole olles esimest kohanud kaks kuud varem ööklubis ja teist ühel hilisõhtul väljas.

Pole teada, kas Clyne teadis, kui vanad naised on.

Allikas lisas: «Üks teismelistest puhkes nutma, kui ta Marbella lennujaamas maandus ja teist naist nägi. Ta arvas, et tegu on romantilise reisiga koos Nathanieliga. Grupp oli täiesti juhuslik. Teismelised teadsid teineteist, aga ülejäänud naised polnud teineteisega tuttavad.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

caution ⚠️ : slippery when wet ?✨ bikini set : @kulanikinis ?? #marbs

A post shared by E$$TELLE ? | LDN (@estellemorain) on

Nathaniel Clyne kulutas reisi ajal tuhandeid, mille ajal pidutseti varajaste hommikutundideni, joodi kallist alkoholi ja tehti asju, mida on raske meeles pidada.

Kas avaldatud peopildid Nathaniel Clyne'ile ka mingeid pahandusi toovad, seda hetkel ei tea, kuigi jalgpallurite alkoholirohked peod ei ole kellelegi üllatuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles