Minigalerii: kas tunned ära selle Hollywoodi tõutäku?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Meigi ja proteesidega annab palju ära teha. Me oleme seda näinud filmiajaloo jooksul sadu ja sadu kordi. Samamoodi on end meigi ja proteeside ja paruka alla matnud Uus-Meremaal sündinud, kuid end austraallaseks peav Russell Crowe.

Russell Crowe jäi paparatso kaamerasilma ette mõned päevad tagasi, kui tõmbas hinge võtete vahelisel ajal tekkinud pausi ajal.

Russell Crowe Roger Ailesi rollis.
Russell Crowe Roger Ailesi rollis. Foto: DDNY/Broadimage / DDNY/Broadimage

Piltidel on näha, kuidas tüse, poolkiilakas ning paksu ülikonda kandev Russell Crowe näeb välja rohkem kui Benjamin Franklin kui Maximus Decimus Meridius, keda näitleja kehastas filmis «Gladiaator».

Benjamin Franklin (1706 - 1790).
Benjamin Franklin (1706 - 1790). Foto: Personalities / ©2003 Credit:Topham Picturepoint/Scanpix
Russell Crowe.
Russell Crowe. Foto: Repro

Russell Crowe filmib aga tegelikult praegu USA draamasarja «The Loudest Voice», kus ta kehastab endist Foxi televisioonikorporatsiooni esimeest Roger Ailesi, kes suri kaks aastat tagasi.

Sarjas saab näha viimase kümne aasta sündmuseid, mil Roger Ailesist sai USA vabariiklaste partei de facto juht ja kes tegi Foxi uudisteprogrammist nii võimsa telekanali, mis aitas tugevasti kaasa Donald Trumpi presidendiks saamisele.

Roger Ailes
Roger Ailes Foto: FRED PROUSER/REUTERS

Filmivõtted algasid 5. novembril 2018 ja uus sari hakkab jooksma telekanalil «Showtime». Kummaline valik, kes Fox, millel jooksevad nt sarjad «Simpsonid» ja «Perepea», pole ju kuhugi kadunud ...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles