Raadio 2 lükkab ETV2 ekraanil käima värske ja vaba muusikasaate

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jon Mikiver ja Eisi Mäeots
Jon Mikiver ja Eisi Mäeots Foto: Kairit Leibold

Esmaspäeval, 4. märtsil jõuab esmakordselt ETV2 ekraanile värske muusikasaade «R2TV», mis võtab koos Raadio 2 melomaanidega ette kodumaised artistid, peosarjad ja lavatagused. Kord kuus tehakse tiir peale kõigele põnevale, mis Eesti muusikaelus toimub.

Alates 4. märtsist võtavad Raadio 2 saatejuhid ja DJ-d koha sisse ETV2 ekraanil, et muusikaelus toimuv nüüd pildis ka televaatajateni tuua. «R2TV» hoiab kätt pulsil Eesti artistide käekäigul kodumaal ja võõrsil ning annab hoogsate reportaažidega võimaluse piiluda lavatagustesse, bändiruumidesse ja stuudioseinte vahele. 

«Viime vaataja sinna, kuhu sageli ei pääse,» lubab saate vastutav toimetaja Maarja Merivoo-Parro ja märgib, et avasaates külastatakse näiteks eksperimentaalset tehno-pidu ja tutvustatakse salapärast maja, kus teevad proovi pea pooled edukad Eesti bändid. 

«R2TV» taga seisab kogu Raadio 2 kirju seltskond oma eristuvate maitsete ja teadmistega. Muusikaliselt mitmekesise taustaga on ka saatejuhid Jon Mikiver ja Eisi Mäeots, kes Raadio 2 kuulajatele tuttavad saadetest Rokiministeerium ja Tallinn Express.

Kui ETV2 ekraanile jõuab «R2TV» kord kuus, esimesel esmaspäeval, siis veebis hoiab saade iganädalaselt muusikauudistel ja -videotel silma peal ja annab muusikasõpradele võimaluse kaadritaguseid uudistada ning edetabelite koostamisel kaasa lüüa. 

«R2TV» alustab ETV2 ekraanil esmaspäeval, 4. märtsil kell 21.00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles