Briti muusik Jamie Woon võttis eestlasi vastu soojalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Woon 29. novembril Rock Cafes.
Jamie Woon 29. novembril Rock Cafes. Foto: Berit Lamp

Eilsel jahedal sügisõhtul õhtul võõrustas Rock Café oma külalisi hüpnootiliste ja mahedate rütmidega.

Laval musitseeris 28-aastane andekas briti artist Jamie Woon. Mees, võttes muusikakuulaja kaasa jalutuskäigule oma helimaastike avarustesse, jättis oma vaba ja muheda lavalise olekuga äärmiselt sümpaatse mulje.


Publikult said soojema vastuvõtu Wooni peamised hittlood, nende seas «Night Air», «Lady Luck», «Street» ja «Spirits». Kontserdi lõpuosas kõlanud loo «Wayfaring Stranger» ajal õnnestus artistil muidu suhteliselt tagasihoidlikult kaasa elanud publik isegi viisi kaasa ümisema panna.

Kogu kontsert mõjus kordi intiimsemalt kui artisti ülesastumine augustis Helsingis toimunud Flow muusikafestivalil. Kohati tekitas küsitavust kohale tulnud inimeste eesmärk, kes muusikasse süvenemise asemel eelistasid hoopis elavalt artisti poole seljaga olles jutelda ning seda mitte saali tagaosas, vaid lavale võimalikult lähedale trügides ning sealt kümneid kordi edasi ning tagasi saalides. Samas Jamie Woon ei teinud allahindlust, ta võttis kogu publiku vastu väga soojalt.

Tallinnas kõlanud lood leiad SIIT.

Käisid kontserdil? Jaga muljeid kommentaariumis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles