Nelja-aastast autistlikku poega imetav ema: inimesed kutsuvad mind pedofiiliks (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yakaly Di Roma
Yakaly Di Roma Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Walesis elav naine Yakaly Di Roma, kes toidab rinnaga oma nelja-aastast autistlikku poega, avaldas, et inimesed kutsuvad teda sellepärast pedofiiliks.

31-aastane Yakaly Di Roma avaldas sotsiaalmeedias pildid, kus ta toidab rinnaga oma poega Hansi, olles ise samal ajal arvuti taga või härjavõitlusareenil. Sellele lisaks on naine veel ka Maleficenti kostüümis ja ühe pildi peal toidab samaaegselt nii Hansi kui ka kuu aega vana Riverit, kirjutas The Sun.

Vaatamata piltide süütule natuurile on naine saanud nelja-aastase poja rinnaga toitmise pärast kriitikat.

«Mind on poja rinnaga toitmise pärast kutsutud pedofiiliks,» avaldas ta. «Mulle on ka öeldud, et ma teen lastepornot, kui ma teen pilte rinnaga toitmas last, kes on nii vana nagu mu poeg,» lisas ta.

Vaatamata sellele, et naist on interneti trollide poolt sõimatud pedofiiliks ja rõvedaks, ei kavatse Yakaly lõpetada, sest ta tahab rinnaga toitmise normaalseks muuta ning ei lõpeta enne, kui ta pojad on selleks valmis.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles