Võtab hingetuks: imekaunis aseri modell pani oma süütuse oksjonile ja ajas kokku röögatu summa (9)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mahbuba Mammadzada pani oma süütuse oksjonile.
Mahbuba Mammadzada pani oma süütuse oksjonile. Foto: Instagram

23-aastane imekaunis instakaunitar Mahbuba Mammadzada pani oma süütuse oksjonile ja meelitas välja üle kahe miljoni euro.

Noore kaunitari keha eest tegid pakkumisi saksa jalgpallur, Londoni advokaat ja Miami korvpallur, kuid lõpuks jäi peale poliitik Tokyost, kes maksab naise süütuse võtmise eest 2,4 miljonit eurot, vahendab Daily Star. Pakkujate nimed on oksjonil loomulikult salastatud.

Mammadzada on kodumaal Aserbaidžaanis üks hinnatumaid modelle. Oma keha müümises ta probleemi ei näe: «Ma tunnen end suurepäraselt. Kuigi ma olen modellitöös ka väga edukas, on see tõeline unelm, et nii kiiresti nii palju raha teenisin.»

Noor naine pole veel poliitikuga, kes ta süütuse võtab, kohtunud ega rääkinud, kuid on näinud mehest pilti. «Ma arvan, et see on igale mehele eriline, kui ta saab naise jaoks esimene olla. Kuna ma olen rahvusvaheliselt tuntud modell, näeb ta mind ilmselt staatuse sümbolina,» kommenteeris Mammadzada.

Modell kohtub miljonärist poliitikuga Saksamaal hotellis, kus seksi müümine on legaalne, ning veedab temaga terve öö. Seejärel saab naisest poliitikule «renditüdruksõber», kusjuures ühe kuu hind on 30 000 eurot kuus. Paistab, et jaapanlasel rahast puudu ei tule. «Mulle meeldib see idee, et mind saab tüdruksõbrana rentida,» ütles Mammadzada.

Modell on öelnud, et pani süütuse müüki, et saaks koos oma emaga maailmas ringi reisida. Ta kavatseb «kuupalka» kasutada targalt: reisida, elada luksuslikku elu, osta emale maja.

Mammadzada innustab ka teisi naisi oma süütust müüma: «Ma arvan, et naised peaksid seda ära kasutama, et mehed peavad süütust nii väärtuslikuks.» Eskordisait Cinderella Escorts, kus oksjon toimus, müüb ka teiste naiste süütusi. Hinnad jäävad enamasti 500 000 ja 1,5 miljoni euro vahele, kuid mõne saab kätte ka vaid 10 000 € eest.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Love Dogs? (@mahbuba_mammadzada) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Love Dogs? (@mahbuba_mammadzada) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Love Dogs? (@mahbuba_mammadzada) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Love Dogs? (@mahbuba_mammadzada) on

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles