Uskumatu lugu! 20 aastat tagasi merel kaduma läinud Meie Mehe plaat leiti jää seest (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambli Meie Mees solist Aivar Riisalu ja Nasva endine alevikuvanem Andres Tinno koos uskumatu jääleiuga.
Ansambli Meie Mees solist Aivar Riisalu ja Nasva endine alevikuvanem Andres Tinno koos uskumatu jääleiuga. Foto: Erakogu

Saaremaal tõmbasid kalamehed merest välja jäässe külmunud ansambel Meie Mehe CD-plaadi, mille bändimehed 20 aastat tagasi paadisõidul vette pillasid.

Nasva kalurid tõmbasid Nasva jõe ja Kuressaare vahelt merest kala välja, kui sattusid otsa jäässe külmunud Meie Mehe CD-plaadile, kirjutab Saare maakonna päevaleht Meie Maa. Ansambli tamburiinimängija Emil Oja sõnul läks plaat kaduma 20 aastat tagasi.

«Selline aastatetagune leid! Tõsine aare ikka, mis nüüd jää seest välja tuli,» ütles Oja. Ta meenutas, et kui nad 1999. aastal bändiga Saaremaal käisid, seiklesid nad ühel päeval Nasva kandis ja kohver plaatidega kukkus üle paadiserva. «See on ainuke seletus, kuidas need sinna jää sisse on sattunud,» ütles Oja.

CD-plaadi avastanud kalamehed lõikasid leiu koos selle ümber oleva jääga suuremast kamakast välja ning Nasva endine alevikuvanem Andres Tinno toimetas selle pealinna, kus album jõudis pärast 20 aastat taas bändimeeste kätte... tõsi küll, nüüd jääkamaka sees.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles