Kauni ametnikuga paari pandud Martin Repinski: lahutust plaanides pole!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jekaterina Vassiljeva ja Martin Repinski mullu Jõhvi rahvajooksul.
Jekaterina Vassiljeva ja Martin Repinski mullu Jõhvi rahvajooksul. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Perekond Repinskite ümber levivad kuulujutud, nagu peaksid nad plaani lahutada. Põhjarannik uuris möödunud nädalal nii Martin Repinskilt (32) kui Siret Kotka-Repisnkilt (32), kas jutud plaanitavast lahutusest vastavad tõele ning mõlemad vastasid eitavalt.

Martin Repinski ja Siret Kotka tegid 2017. aasta kevadel Ida-Virumaal uhked pulmad, kus oli kohal Keskerakonna ladvik eesotsas peaminister Jüri Ratasega.

Abielu kohale kerkinud pilvedest rääkides ütles Siret Kotka-Repinski nüüd Põhjarannikule, et on kuulujuttudest teadlik ning teab samuti ka seda, kes neid levitab. «Meil on kõik korras ning inimesed võivad oma silmaga veenduda, et õhtuks jõuan ma alati Jõhvi ja ööbin meie kodus,» sõnas ta. 

Siret Kotka-Repinski ja Martin Repinski 2016. aastal presidendi vastuvõtul.
Siret Kotka-Repinski ja Martin Repinski 2016. aastal presidendi vastuvõtul. Foto: Erlend Štaub/Postimees

Ka Jõhvi vallavanem Martin Repinski kinnitas väljaandele, et tegemist on kuulujuttudega. «See ei vasta grammigi tõele. Olen ka siin linna peal igasuguseid jutte kuulnud, aga arvan, et need on huvitatud isikute poolt tekitatud. Ma arvan, et see on valimistega seotud.» 

Repinski tegi täna postituse ka Facebooki. «Head sõbrad! Poliitik peab taluma kahjuks kõike, ka seda, et tema perekonda rünnatakse. Me oleme kolmekesi õnnelikud ning lahutust me plaanides pole, nagu tänases Kroonikas võib sellel teemal lugeda.»

«Meil on väga kahju, et mõned Jõhvi opositsiooni liikmed ja konkurendid on valimistel kuulujuttudest huvitatud ning levitavad neid. Tuleb aga arvestada, et elus tuleb kõik bumerangina tagasi. Ükski valimiskampaania pole selliseid meetodeid väärt.»

«Soovime teilegi, head sõbrad, palju armastust, pereõnne ja edu.»

Võluva kaaslase seltsis märgati Jõhvi vallavanemat juba 29. augustil 2018. aastal Postimehe Trehvunksil. «Tegemist on meie volikogu aseesimehega,» selgitas Martin Repinski toona Elu24-le. «Siret oli sel ajal Tallinnas,» lisas mees.

Jõhvi volikogu aseesimeheks on Jekaterina Vassiljeva (29), kellega Repinskit on korduvalt üritusel koos nähtud. 

Repinski eitas Põhjarannikule oma lähisuhet ka Vassiljevaga ja kinnitas, et neil on ainult poliitikute suhe. Repinski sõnab veel, et proovib naist vaid poliitiliselt õpetada, et tekiks tugev Keskerakonna meeskond. 

Postimehe Trehvunks Narvas. Pildil Martin Repinski ja Jekaterina Vassiljeva.
Postimehe Trehvunks Narvas. Pildil Martin Repinski ja Jekaterina Vassiljeva. Foto: Tairo Lutter

Riigikogu keskerakondlastest liikmed Siret ja Martin abiellusid 30. aprillil 2017. aastal Narva õigeusu kirikus. Uhke pulmapidu peeti Mäetaguse mõisas. 

2017. aasta 9. oktoobril sündis paari perre poeg, kellele pandi nimeks Morgan. «Me oleme rõõmsad, õnnelikud ja tunneme end hästi,» kommenteeris toona värskelt isaks saanud Repinski.

Loe refereeritud artiklit Põhjarannikust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles