Uued osad ja algusajad: Kanal 2 kevadhooaeg alustab märtsi esimestel päevadel!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhtu! saatejuhid
Õhtu! saatejuhid Foto: Madis Sinivee

Kanal 2 kevadhooaeg saab ametlikult hoo sisse esmaspäeval, 4.märtsil, kuid paar maiuspala on televaatajatele pakkuda siiski ka juba eeloleval nädalavahetusel. Puhkuselt naasevad Roald Johannsoni reportaažide sari «Roaldi nädal» ja Tuuli Roosma reisisaade «Meie aasta…».

«ROALDI NÄDAL» – reedel, 1.märtsil kell 21:30, alates 8.märts kell 20:00

Saatejuht Roald Johannson.
Saatejuht Roald Johannson. Foto: Konstantin Sednev

Kanal 2 telekevade lükkab juba järgmisel reedel käima Roald Johannsoni auhinnatud reportaažide sari «Roaldi nädal», mis juhatab hooaja sisse Riigikoguvalimiste eelse erisaatega mässumeelsetest üksikkandidaatidest. Alati on neil mure, et valmiste ajal nende hääl mammutparteide kõrvalt ei kosta - nüüd saavad nad oma käsutusse kogu Roaldi saate ning räägivad kõik südamelt ära. 

Paljude teiste põnevate teemade seas uurib Roald veel sel kevadel, kuidas elavad meile tööle ja elama kolinud võõrtöölised ning jälgib eliitkoolide esimesse klassi pürgimise rallit. Ei puudu ka uuel hooajal lood nii elule allajäänud inimestest, kui ka neist, kes parasjagu laineharjal purjetavad. Saab nutta ja muidugi ka naerda - nii nagu elus ikka.

«MEIE AASTA AAFRIKAS» – alates 3.märts, pühapäeviti kell 19:35

Tuuli Roosma.
Tuuli Roosma. Foto: Madis Sinivee

Pühapäeval jõuab Kanal 2 ekraanile Eesti kõige armastatuma teleperekonna uus ja lustakas reisisaade. Sel aastal seiklevad Tuuli, Arbo, Andres ja Kristjan äärmiselt värvikirevas paigas - Aafrikas.

Sealne pulbitsev elu haarab perekonna kohe endasse. Alustuseks varastatakse Tuulil ära kõrvatropid ja kaks paari aluspükse. Tõelised seiklused algavad aga siis, kui perekond kinnitab kanda värvikas külas, et ehitada omale traditsiooniline mudaonn. Perekond suureneb kohe ka ühe elevandipoja, kahe kohaliku lapse ning ühe tibu võrra, kes tuleb alles munast välja haududa. Reisiseiklus algab juba pühapäeval, 3.märtsil kell 19:35.

UUED ALGUSAJAD!

Seoses Kanal 2 menusaadete puhkuselt naasmise ja uue särtsaka programmi lisandumisega eelõhtusesse televööndisse, muutuvad kevadhooajal Kanal 2 saadete algusajad. Esmaspäeval, 4.märtsil kell 18:00 alustab Kanal 2 ekraanil superkokk Gordon Ramsay uus ja kaasahaarav argipäevane tõsielusari «Gordon Ramsayga põrgusse ja tagasi».

Uudistemagasin «Reporter» on eetris esmaspäevast reedeni kell 19:00 ja sellele järgnevad vastavalt nädalapäevale kell 20:00 teised Kanal 2 menusaated («Kuuuurija», «Radar», «Kodutunne», «Roaldi nädal» jm).

Otsesaade Õhtu!» koos televaatajate südamed võitnud saatejuhtide Piret Laose, Robert Rooli ja Jüri Butšakoviga pakuvad vaatajatele vahetuid emotsioone ja lusti ka kevadhooajal ning seda igal argiõhtul kell 21:00.

"Õhtu" saatejuhid Jüri Butšakov, Piret Laos ja Robert Rool.
"Õhtu" saatejuhid Jüri Butšakov, Piret Laos ja Robert Rool. Foto: Madis Sinivee

«100 ERILIST EESTLAST» – alates 6.märts, kolmapäeviti kell 20:00

Sügisel startinud Eesti 100. juubeliaastale pühendatud kogupere saatesari «100 erilist eestlast» leidis  toredaid ja erilisi inimesi nii palju, et alustab nüüd uue hooajaga.

Saatesarja peakangelased tegelevad kõiksuguste pööraste ettevõtmistega ja üllatavad eriliste hobide või annetega. «100 erilist eestlast» alustab juba kolmapäeval, 6.märtsil kell 20:00

«PUNANE SEKUND» – alates 20.märts, kolmapäeviti kell 20:30

Miks rasked liiklusõnnetused juhtuvad? Kuidas oleks võimalik neid ära hoida? Saatesari «Punane sekund» otsib nendele küsimustele vastuseid analüüsides tõestisündinud traagilisi liiklusõnnetusi koos asjatundjatega, kes õnnetuste tagajärgede ja ennetamisega igapäevaselt kokku puutuvad.

Saatejuht Madis Kimmel katsetab oma nahal, miks ja kuidas ohtlikud olukorrad tekivad. Esimene osa käsitleb kokkupõrkeid rongiga ja on eetris kolmapäeval, 20.märtsil kell 20:30.

«PILVEDE ALL» – alates 6.märts, kolmapäeviti kell 22:00

«Pilvede all» näitlejad Liis Haab ja Elisabet Reinsalu.
«Pilvede all» näitlejad Liis Haab ja Elisabet Reinsalu. Foto: Kanal 2

Eesti armastatuim draamasari «Pilvede all» alustab sel kevadel juba 18. hooajaga. «Pilvede all» sügishooaeg lõppes ootamatu õnnetusega, mille läbi kaotasid Indrek ja Mari kõik, mille nad aastatega loonud olid. Nüüd on õhus küsimus, kes vastutab?

Selgub ka, et Indrek on Mari eest midagi väga olulist varjanud. Midagi sellist, mis lööb isegi hakkajal Maril hetkeks jalad alt. Samuti on uuel hooajal küsimus, kes võidab Kertu südame, kas Andres või Erik? Ja päevavalgele tulevad Sirje Jakobsoni saladused! Põnevad ja emotsionaalsed sündmused jõuavad Kanal 2 ekraanile juba kolmapäeval, 6.märtsil kell 22:00.

«KODUTUNNE» – alates 7.märts, neljapäeviti kell 20:00

Saatejuht Anneli Lahe.
Saatejuht Anneli Lahe. Foto: Kanal 2

Kevadhooaega alustab «Kodutunne» looga 15-aastasest tüdrukust, kelle ainsaks lähedaseks on 80-aastane vanaema ja ainsaks unistuseks on omaenda riidekapp.

Sarakuste korterelamus ühes väikeses mugavusteta 2-toalises korteris elab aga vanaema, kes samuti olude sunnil kasvatab üksi oma lapselapsi, noorim neist vaid 4-aastane. Tualettruumiks on perekonnal ämbriga varustatud välikoridor.

Need ja veel paljud teised lood, mis sel hooajal televaatajateni jõuavad, on vaid väikene läbilõige eesti elust väljaspool pealinna ja väljaspool heaolu. Südamlikud lood on ekraanil juba neljapäeval, 7.märtsil kell 20:00.

«GORDON RAMSAYGA PÕRGUSSE JA TAGASI» ning «PÕRGULIKUD KÖÖGID» – alates 4.märts, esmaspäevast reedeni kell 18:00

Kõrvuti kodumaiste menusarjade ja saadetega pakub Kanal 2 uut ka varaõhtuses teleprogrammis. Esmaspäeval kell 18:00 stardib Kanal 2s temperamentse ja kirgliku superkokk Gordon Ramsay uhiuus tõsielusari «Gordon Ramsayga põrgusse ja tagasi».

Klipp saatest «Gordon Ramsayga põrgusse ja tagasi».
Klipp saatest «Gordon Ramsayga põrgusse ja tagasi». Foto: Kanal 2

Kuueteistkümne Michelini tähega pärjatud superkokk Gordon Ramsay tõttab appi varjusurmas virelevatele restoranidele ja püüab nad päästa kõigest 24 tunniga. Teinegi Gordon Ramsay vürtsikas reality-show «Põrgulikud köögid» on uute hooaegadega Kanal 2 ekraanil.

Gordoni üliprofessionaalsele pilgule ei jää miski varjatuks - ehkki iga söögikoha südameks on loomulikult köök ja hingeks maitsev toit, on äärmiselt olulised ka meeldiv teenindus, puhtus, maitsekas interjöör ja veel paljud muud esmapilgul kõrvalised pisiasjad. Ta ei anna armu ei endale ega ka söögikoha personalile, sest kaalul on ettevõtte tulevik ja inimeste töökohad…

Superkokk Gordon Ramsay päästab restorane Kanal 2s esmaspäevast reedeni kell 18:00.

«DOKTOR MURPHY» – alates 6.märts, kolmapäeviti kell 23:00

Päevasele kaasaelamisele lisaks toob Kanal 2 ekraanile televaatajate südamed võitnud haigla draamasarja «Doktor Murphy» käesolevale hooajale otsa kohe ka uue verivärske hooaja.

Samuti on soojemate ilmade tulekuga oodata Kanal 2 ekraanile ka juba paljudele tuttava hittsarja «Dr House» kõik hooajad ning meie oma kodumaise hittkomöödiasarja «Naabriplika» uued osad!

Vaata ka Kanal 2 kevadhooaja treilereid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles