Kas tõesti valmistub Whoopi Goldberg salaja Oscarite gala õhtujuhi ametiks?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Whoopi Goldberg – Caryn Elaine Johnson
Whoopi Goldberg – Caryn Elaine Johnson Foto: PA images/Scanpix

3 päeva enne Oscarite galat on sotsiaalmeedia elevust ja spekulatsioone täis, sest arvatakse, et Whoopi Goldberg võtab Oscarite gala õhtujuhi ameti üle, kirjutab Page Six.

Whoopi Goldberg on USA vestlussaatest «The View» juba mitu nädalat eemal olnud. Väidetavalt kopsupõletiku tõttu. Kuid alternatiivsed teooriad, mis Twitteris levivad väidavad, et Goldberg on hoopis Los Angeles'es, et 24. veebruaril toimuvaks tseremooniaks ette valmistuda.

ABC Newsi kõneisik ütles TVLine'le, et see väide pole õige ning on tegemist on vaid lihtlabase kõlakaga.

«The View» kaassaatejuht Joy Behar rääkis kolmapäeval internetis levivast vandenõuteooriast ning naljatas, et Goldberg on hoopis lapsehoolduspuhkusel. Behar rõhutas, et kolleeg on tõesti kopsupõletikus ning pole isegi piisavalt terve, et vestlussaadet juhtida. Veel enam juhtida Oscarite galat.

Kui aga kuulujutt tõele vastab, ja Oscarite üllatus-õhtujuhiks saab, ei oleks see naisel esimene kord üritust läbi viia. Goldberg on Oscarite gala õhtujuht olnud lausa 4 korda, viimati 2002. aastal.

Whoopi Goldberg poseerib Oscari kujuga, 2011.
Whoopi Goldberg poseerib Oscari kujuga, 2011. Foto: REUTERS/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles