Daniel Radcliffe rääkis, et Harry Potteri kuulsusega toime tulemiseks kummutas pudeleid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Radcliffe 2016.
Daniel Radcliffe 2016. Foto: AP/Scanpix

Daniel Radcliffe (29) avalikustas, kuidas ta teismelisena Harry Potteri kuulsusega toime tulekuks kuritarvitas alkoholi, kirjutab Too Fab.

Näitleja Daniel Radcliffe rääkis saates «Off Camera with Sam Jones», et tema viis Harry Potteri filmidega kaasas käiva kuulsusega toime tulemiseks oli akoholiga liialdamine.

«Kiireim viis unustada fakti, et sind jälgitakse igal su sammul, oli lihtsalt väga purju end juua,» rääkis Radcliffe. «Kui aga jälle täis oled, mõistad, et inimesed jälgivad ja see andis põhjuse veel rohkem juua.»

«See mõjutab psüühikat,» lisas ta. «Noorena alustades pole juhiseid, kuidas selle kõigega toime tulla.»

Radcliffe mängis noort võlurit peaagu 10 aastat ning kui viimane film purgis oli, oli mees alles 20. aastane. Näitleja selgitas, et suur probleem rambivalguses kasvamise juures oli see, et inimesed eeldavad, et oled alati rõõmsameelne.

«Sul on hea töö, sa oled rikas ja seepärast pole õigust ka kurb olla või mitte neid asju nautida,» ütled Radcliffe. «Ma arvan, et see survestab. Kui tunned kurbi inim-emotsioone, paneb see kohe mõtlema, mida ma valesti teen. Kas see tähendab, et ma ei saa kuulsusega hakkama? Või ei saa ma elamisega hästi hakkama?»

Kui näitleja käest küsiti, kuidas ta end sellest spiraalist välja tõmbas, ütles ta: «See võttis mitu aastat ja mitu katset. Mul on väga vedanud inimestega, kes mu ümber teatud aegadel on. Ma kohtusin inimestega, kes andsid mulle väga head nõu ja minust hoolisid.»

«Lõppkokkuvõttes oli see minu otsus. Ma ärkasin ühel hommikul üles ja mõtlesin endamisi, et see pole mulle hea.»

Daniel Radcliffe Harry Potterina.
Daniel Radcliffe Harry Potterina. Foto: Rights Managed / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles