Inger valiti A&R Worldwide uudiskirja nädala uueks artistiks

Raadio Elmar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Laulu finalist Inger sai tunnustuse maailmakuulsa muusikatööstuse uudiskirja poolt, kui ta valiti nädala uueks artistiks.

Mainekas uudiskirjas tuuakse esile Ingeri omapärast häält ja siirast esinemisoskust. A&R Worldwide tunnustus toob noorele artistile kaasa märkimisväärse nähtavuse, Ingeri muusikat mängitakse nädala jooksul ligi seitsmekümnes raadiojaamas üle maailma. Samuti jagati uudiskirja lugejatele Ingeri singlit «Coming Home», mille produtseeris Karl-Ander Reismann. 

«Teekond muusikani algas siis kui sündisin. Minu vanemad tegelevad muusikaga ning ju see pisik kandus ka minuni. Nooremana laulsin paljudes koorides ning õppisin erinevaid instrumente. Enda loominguga alustasin 15-aastaselt, mil tekkis tahtmine oma mõtted ning tunded muusikasse panna ning läbi selle end väljendada,» rääkis Inger oma muusikalise teekonna algusest raadiole Elmar. Raadio Elmar tiim hoiab Ingerile pöialt ja soovib kõrget lendu!

Vaata «Coming Home» esitust, mis on salvestatud Elmar LIVE stuudios.

Artikkel on refereeritud ERR Menu'st.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles