Elmar LIVE: Jaanus Saks ja Johanna Randmann esitasid singli «Otsides sind»

Raadio Elmar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Raadio Elmar LIVE stuudios käisid külas ansambli Põhja-Tallinn liige Jaanus Saks ja saatest «Eesti otsib superstaari» tuntuks saanud Johanna Randmann. Muusikud esitasid ühist singlit pealkirjaga «Otsides sind».

Muusikud Jaanus Saks ja Johanna Randmann kohtusid pool aastat tagasi stuudios, kui neid viis kokku ühine tuttav, räppar PK.

Lugu «Otsides sind» valmis juba aastal 2012, sel ajal kui Põhja-Tallinn salvestas oma esimest plaati. Risto Vürst oli algse meloodia autor, sõnad kirjutas Saks ja tausta pani kokku Eric Kammiste. Esialgselt laulis seda lugu tuntud Eesti lauljatar, kelle nime Saks täpsustada ei soovinud. Kuid toona see lugu ei kõlanud nii nagu oleks pidanud ja jäi seetõttu sahtli põhja seisma, kuniks leiti aastaid hiljem selle esitajaks Johanna Randmann. 

Singli video loodi koostöös loomade varjupaigaga, et toetada kodutuid loomi ja nende heaolu. Märkimisväärne on see, et videos filmitud kutsikas on tänaseks endale kodu leidnud. Vaata «Otsides sind» videot SIIN:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles