Uus kakskeelne ja vanem nublu! Narva linnapea särab vastvalminud räpiloos

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Tammiste muusikavideos
Tarmo Tammiste muusikavideos Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Lauluhääle demonstreerimine pole poliitikute seas midagi uut ning oma muusikapalaga on nüüd maha saanud ka Narva linnapea Tarmo Tammiste. Linnapea särab kakskeelses laulus ning oskuslikus muusikavideos koos Stufi nimelise artistiga.

Laulu nimi on «Narva 2024», mis viitab Ida-Virumaa suurima linna soovile saada Euroopa kultuuripealinnaks.

Otsus Narva kandideerimisest Euroopa kultuuripealinnaks 2024 kuulutati välja 23. jaanuaril 2018. Kuus aastat vältava kandideerimisperioodi jooksul avaneb ainulaadne võimalus luua Narvale ja kogu piirkonnale ühtne arengustrateegia, mis ühendab kõiki regiooni elanikke ja erinevaid valdkondi. Narva 2024 kandideerimisprotsess võimaldab kogu regiooni arengu ümbermõtestamist ja taaskäivitust lisaks tiitliaastale ka sellele eelneval ja järgneval perioodil.

Tänaseks on Narva kui kultuuripealinna toetuseks koondunud kogu Virumaa.

Tarmo Tammiste kasutas muusikavideo tegemiseks kohaliku räppari Stufi, kelle pärisnimi on Evgeny Lyapin abi. Koos saadi maha looga, mis teeb silmad ette ka Mart Helme & Hübriidi hitile  «Võõra linna tuled».

Stuf ft. Tarmo Tammiste «Narva2024»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles