Naisreporter kannab uudised ette vaid paljastavat sekspesu kandes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ava Fiore
Ava Fiore Foto: avafiore.me/

Ameeriklanna Ava Fiore on spordiuudiste ettekandmisel inspiratsiooni leidnud Mehhikost, kus ilmatüdrukud end alasti võtavad. Fiore päris nii kaugele ei ole läinud, kandes spordiuudiseid ette pesu väel.

Ühe miljoni jälgijaga Ava Fiore kanal kannab nime «Cleats and Cleavage» ehk tuharad ja dekoltee.

Nimi on tema kanalile täitsa sobib, sest Ameerika jalgpallist, pesapallist, korvpallist ning teistest spordialadest rääkides kannab Fiore vaid seksikat ja läbipaistvat pesu. Kuigi naine on videodes peaaegu alasti, siis on ta nii palju kaetud, et Instagrami sensorid temaga rahule jääksid.

Kui Fiore Instagrami on küllaltki taltsas ning peale sekspesu palju ei näe, siis lubab naise Patreoni kanal hoopis palju rohkemat. Patreon on portaal, kus kasutajad võivad oma teenuseid pakkudes palju raha saada. Tihti tegutsevad seal ka aktimodellid, kes maksvatele kasutajatele oma ihu näitavad.  

Paistab, et sama teed on läinud ka Fiore, sest kui ta demonstreerib Instagramis tasuta niivõrd paljastavalt, siis mida kõike ta teeb, kui ta küsib kasutajatelt kuus 200 dollarit ning küsib «Kas sa tahad lõpuni minna???»

Kui tahad minna, siis mine, aga alasti naiste vaatamiseks on ka muid portaale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles