James Cameron kütab põnevust: nii paha Arnoldit, nagu uues «Terminaatoris», pole te veel näinud!

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger Foto: Niviere/SIPA/Scanpix

1. novembril kinodesse jõudva «Terminaator 6» sisu kohta pole veel suud paotatud, ent filmi produtsent James Cameron avalikustas vihjamisi oma «Alita: Sõjaingel» pressituuril siiski paar olulist faktikildu legendaarse saaga jätkufilmi kohta.

Alustuseks sai press teada, mis saab olema filmi pealkiri. Režissöör Tim Hilleri («Deadpool») lavastatud kuues Terminaatori-film kerib ajas tagasi ning kustutab ajaloost kõik kolm pärast teist filmi «Kohtupäev» välja lastud filmid: «Masinate mäss» (2003), «Lunastus» (2009) ja «Genisys» (2015). Ehk siis lühidalt jätkab Cameron sealt, kus tal endal saaga pooleli jäi ning püüab viienda osaga puha põrunud ulmemärulile uue elu sisse puhuda.

Cameron teatas, et uue osa nimeks saab «Terminator: Dark Fate» ehk «Terminaator: Sünge saatus», vahendab Yahoo Entertainment.

Kas nimi jääb püsima, pole teada – hetkel kinnitas superprodutsent, et tegu on tööpealkirjaga, seega on veel võimalus ümber mõelda, kui pealkiri halvasti vastu võetakse.

Eraldi intervjuus IGNile sõnas Cameron, et uuenduse läbib ka Arnold Schwarzeneggeri roll. «Saan öelda niipalju, et Arnold on tagasi ning ta on paha! Ta on täiesti teine Terminaator, kui te varem näinud olete,» vihjas produtsent. «Sõna otseses mõttes täiesti teine väljalase ja ta on ka täiesti teine mees, kui olete varem näinud.» 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles