VIDEO Eesti Laulu võitja Victor Crone paljastab, kas ta kolib nüüd Eestisse või mitte!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavu kajastas koos Elu24-ga Eesti Laulu juutuuber Sidni Tomson, kes intervjueeris ka võitjat - Victor Crone'i. 

Kuigi palju tööd on tehtud, ootab veel palju tööd ees. Sidni uuris ka, millal algavad valmistused Eurovisiooniks? «Raske küsimus,» tunnistas seepeale Crone.

«Tulime just Eesti Laulu lavalt, seega ma ei oska öelda. Täna õhtul me veel lõbutseme ja loodetavasti uuel nädalal on meil koosolek, et leppida kokku, mida me Tel Avivis teeme. Ma lähen Tel Avivi, see on hullumeelne!»

Millised on Crone'i tulevikuplaanid nüüd, mil Eesti Laulust on väljutud võitjana - kas ta plaanib nüüd Eestisse kolida? «Jah, arvatavasti küll. Ma olen selle peale isegi enne Eesti Laulu mõelnud, sest ma olen siin nagunii töö tõttu nii palju. Kindlasti tahan siia teist kodu. Seega, kui kellelgi on mõni hea dii, võtke minuga ühendust!» sõnas Crone.

Samuti tunnistab Crone intervjuus, et talle meeldib väga Tallinn ning ta tahab paremini selgeks saada ka eesti keelt. «Ma tulin siia tegelikult kolm aastat tagasi, seega peaksin kuni Tel Avivi minekuni eesti keelt õppima,» tunnistas noormees.

Seda, kui hästi tuli Sidnil välja rootsi keel ning mida teeks Victor miljoni euroga - näed juba Elu24 videost. Vaata kindlasti!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles