Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

ELU24 RIIAS: 20. aastapäeva tähistanud Baltikumi suurim erootikafestival võrgutas eksootiliste lavashow'dega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Läti pealinnas Riias toimunud kahepäevane erootikamess Erots 2019 tõi seksi lausa koju kätte. Elu24 uuris, mis messil toimus.

Kahepäevane üks Euroopa suurimaid erootikaüritusi on täis seksuaalset energiat, mil Kipsala hall pakub täiskasvanutele suunatud meelelahutust kõikidele vallatutele ja kirglikele inimestele.

Kahe ulaka ning kirgliku õhtu jooksul saavad külastajad nautida suurimate erootikastaaride etendusi, graatsilisi burleskitantsijaid Venemaalt, eksootilist ja mänglevat show'd Prantsusmaalt ning ideaalsete kehadega meeste ja naiste striptiisi.

Festivali teine päev lubab tulla veel ulakam ja vallatum kui eelmine. Kohalik ning kaugemalt tulnud rahvas on messist haisu ninna saanud ja tahavad kogeda kõva erootilist energiat.

Kui vahepeal käisid kuuldused, et vähese populaarsuse tõttu võib Erots pillid kotti panna, siis tänavune aasta on näidanud, et inimestel on ikka soov erootika ja live-porno üle. See annab alust arvata, et Erots on tagasi ka järgmisel aastal. Ja järgmise. Ja järgmisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles