Peaaegu kõik: jalgpallur Emiliano Sala surnukeha jõudis matuste eel koju

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emiliano Sala, november 2018.
Emiliano Sala, november 2018. Foto: AFP / Scanpix

Jalgpallur Emiliano Sala surnukeha jõudis Argentiinasse, kus ootab teda nädalavahetusel ees viimsele teekonnale saatmine, kirjutab The Sun.

Jalgpalluri Emiliano Sala surnukeha toodi selle kuu alguses pinnale. Alguses ei suudetud isikut tuvastada ning kriminoloogidel võttis aega isiku kindlaks tegemine, sest Emiliano Sala isikut sai identifitseerida vaid tänu sõrmejälgedele. Jalgpallur suri massivsetesse pea- ning rindkerevigastustesse.

 Emiliano Sala jõudis koju.
 Emiliano Sala jõudis koju. Foto: JUAN MABROMATA / AFP

Nüüd jõusid aga Cardiffi ründaja koju Argentiinasse, kus ta nädalavahetusel maetakse. Sala keha viidi Buenos Airese lennujaamast Progresosse, kus ta homme viimsele teekonnale saadetakse.

Avalik ärasaatmine toimub Sala lapsepõlve jalgpalliklubis, kus ta mängis kuni 15-aastaseks saamiseni. Klubi postitas emotsionaalse austusavalduse Facebooki, kus ütlevad: «Me ootame sind... Nagu esimest korda kui lahkusid, kuid see kord jääd sa meiega igavesti.»

 Emiliano Sala jõudis koju.
 Emiliano Sala jõudis koju. Foto: STR / AFP

Argentina jalgpallur Emiliano Sala lendas 21. jaanuaril Prantsusmaalt Nantes'ist Ühendkuningriiki Cardiffi, kuid lennuk, mille pardal ta oli, jäi La Manche'i väina kohal kadunuks.

3. veebruaril leidis mereteadlasest allveearheoloog David Mearns koos oma meeskonnaga kadunud väikelennuki Piper Malibu vraki. Otsingud olid kestnud paar tundi, kui otsimislaeva sonar näitas La Manche'is asuvat objekti, mis osutus Salad transportinud lennukiks. Sala surnukeha leiti kolm päeva hiljem.

Lennukit juhtinud piloot Ibbotson on siiani kadunud.

Emiliano Sala poseerib Cardiffi särgiga päev enne kadumist.
Emiliano Sala poseerib Cardiffi särgiga päev enne kadumist. Foto: HO / AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles