Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

Šokeerivad fotod: noor naine sai nihu läinud iluopi tulemusel «neli rinda»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

23-aastane austraallanna kulutas oma viie aasta säästud rinnasuurendusopi peale, kuid see läks kahetsusväärselt nihu ning naine sai endale «neli rinda».

Brisbane'ist pärit graafiline disainer Jacqueline Harvey unistas suurematest rindadest 18-aastaseks saamisest saati. Viie aastaga kogus ta kuluka protseduuri jaoks vajaliku summa kokku, kuid operatsioon läks täiesti nihu, vahendab The Sun.

Kaunis austraallanna tundis alati, et ta rinnad on proportsioonist väljas ning otsustas oma 34C-korvi topelt-D vastu välja vahetada. Keskmiselt maksab Austraalias rindade suurendamine 8000 eurot, nii et Jacqueline imestas, kui lõikust pakuti vaid 5000 euro eest, ning pani aja kiiresti kinni.

Opilauale jõudis noor naine mullu augustis, kuid kahetses otsust kohe, kui uusi rindu nägi. «Mu rinnad olid moondunud ja see nägi välja, nagu mul oleks päris rindade all mull ja implantaat oleks alla libisenud,» kirjeldas Jacqueline vaatepilti. Kirurgid kinnitasid talle, et see on täiesti normaalne ning lõpptulemust näeb alles kuue nädala pärast.

Noor austraallanna sai iluopiga «neli rinda».
Noor austraallanna sai iluopiga «neli rinda». Foto: Caters News/Scanpix

Nädalad läksid mööda, kuid miski ei muutunud, ning peagi selgus, et operatsiooni läbi viinud kirurgil polnud vajalikke oskusi. Kliinik pakkus naisele võimalust uuesti tasuta noa alla minna, kuid too kahtleb kirurgide pädevuses ning kardab, et lõikus teeks asja veel hullemaks.

Nüüd, viis kuud hiljem kogub Jacqueline raha, et korrigeerivat iluoppi ette võtta. See maksab sama palju kui rindade suurendamine. «Ma olen nüüd jälle nullis tagasi ja kahetsen, et rindu üldse suurendasin,» rääkis noor austraallanna.

Noor austraallanna sai iluopiga «neli rinda». Pilt enne operatsiooni.
Noor austraallanna sai iluopiga «neli rinda». Pilt enne operatsiooni. Foto: Caters News/Scanpix

Untsu läinud operatsioon segab ka naise igapäevaelu. «Ma saan kanda ainult operatsioonijärgset rinnahoidjat, teistega on valus,» ütles Jacqueline. Välja minnes kannab naine riideid, mis varjavad ta rindu. Kuigi rinnad on nüüd suuremad, näevad need endiselt väiksed välja, kuna on madalal ja üksteisest eemal, nii et neid ei saa rinnahoidjaga kokku lükata.

Jacqueline soovitab naistel enne operatsiooni võimalikult palju kirurgi ning lõikusega kaasnevate riskide kohta uurida. «Ma üritan mitte sellele mõelda, kuna kui ma ennast alasti peeglist vaatan, hakkan nutma. Need näevad kohutavad välja,» rääkis noor austraallanna.

Noor austraallanna sai iluopiga «neli rinda». Nüüd kannab ta riideid, mis ta rinnapartii täielikult ära varjavad.
Noor austraallanna sai iluopiga «neli rinda». Nüüd kannab ta riideid, mis ta rinnapartii täielikult ära varjavad. Foto: Caters News/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles