Poiss või tüdruk? Beebilõusta kallim andis lapse soo kohta kavala vihje

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Genka esitleb ülikondade kollektsiooni: Ingrid Mänd ja Beebilõust
Genka esitleb ülikondade kollektsiooni: Ingrid Mänd ja Beebilõust Foto: Konstantin Sednev

Detsembris teatasime, et räppar Beebilõusta kallim Ingrid Mänd ootab last. Tulevane emme andis Instagramis vihje, kas kevadelaps on poiss või tüdruk.

Beebilõusta ehk Andrus Elbingi kaasa lapseootus sai teatavaks, kui paar väisas Kanal 2 aastavahetuse programmi salvestust. Hiljem on Mänd täpsustanud, et oodatakse kevadelast, ning Elbing vihjanud, et laps tehti jaanipeol.

Nüüd pani Mänd Instagrami kauni pildi, millel näitab kasvavat beebikõhtu täies hiilguses. Pildi juurde kirjutas ta lühidalt ja löövalt: «Söbrannaga.» Niisiis saabub skandaalse räppari perre õige pea pisitütar!

Pildi kommentaariumis võttis sõna ka raadiohääl ja näitleja Brigitte Susanne Hunt, kes on veendunud, et paar sai lapse just tänu temale. «Mäletan, kui kirjutasin sinu ja Andruse pildi all, et «tehke laps» ja seda nagu NII lahe näha, et minu pärast see kõik juhtuski,» meenutas Hunt.

Vaata pilti, millega naine tütreootuse teatavaks tegi:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ingrid Mänd (@ingridm5nd) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles