Eesti noortesari «Miks mitte?!» teeb välismaal enneolematut võidukäiku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ETV noorteseriaal «Miks mitte?!» jõuab välismaa telekanalitele.
ETV noorteseriaal «Miks mitte?!» jõuab välismaa telekanalitele. Foto: ERR

Sügisel ETV ekraanil jooksnud kodumaine noortesari «Miks mitte?!» läheb sel kevadel eetrisse Leedu ja Islandi riiklikel telekanalitel ning on valitud Bangkokis toimuva televisioonikonverentsi programmi.

Martin Alguse ja Ergo Kulla loodud kümneosaline noortesari «Miks mitte?!» läheb maikuus eetrisse Leedu ja Islandi riiklikel telekanalitel. Varem pole Eesti sarju välismaa riiklikes kanalites näidatud. Seriaalis näitlevad teiste seas Pirte Laura Lember, Maarja Jakobson, Indrek Taalmaa, Lauri Nebel, Grete Klein, Ivo Reinok, Genka, Ott Kiivikas ja Riho Kütsar.

Samuti on sari valitud näitamiseks INPUT 2019 televisioonikonverentsil, mis toimub maikuus Taimaal Bangkokis. Tegu on teise Eesti seriaaliga, mis televisioonikonverentsi programmi on valitud, teatatakse sarja kodulehel. Eesti sari valiti välja enam kui 200 kandidaadi seast.

INPUT on televisiooniprogrammide tegijaid ning rahvusringhäälinguid ühendav mittetulundusühing, mis korraldab igal aastal konverentsi, et arutleda avaliku televisiooni piiride ja väljakutsete üle. «Miks mitte?!» linastub Bangkokis 8. mail ning sarja tegijad sõidavad sinna ka kohale. Üritusele on oodatud telemaailma tipud üle maailma.

«Miks mitte?!» räägib 18-aastasest Annast, lõpuklassi kogelevast nohikust, kes unistab saada rajuks ja kuulsaks räppariks, samal ajal, kui terve maailm ootab, et Anna läheks kuulekalt ülikooli reaalaineid õppima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miks mitte?! (@miksmittesari) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles