DefRage ootab fänne nende Eestist lahkumisele kaasa elama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DefRage
DefRage Foto: Erakogu

Peastaarparklakunni Arvi Tamme sõnul pühib DefRage Eestimaa tolmu jalgadelt 11. jaanuari õhtul. Sealt edasi saab alguse bändi tuur Euroopas ja USAs.

«Oleme ka rääkinud juba TV3-ga, et võimalusel nad meie äraminekut kajastaksid,» rääkis Tamm, kes tahab kõigile eestimaalastele tõestada, et DefRage tõepoolest lähebki tuurile.

«Need kuulujutud, et me ei lähe kuhugi ja joome raha maha, ei pea paika,» kinnitas Tamm.

Sellega, kus ja mida DefRage’i poisid teevad, saab end kursis hoida Facebooki vahendusel, kuhu bändi liikmed on lisanud tuurikava ning hoiavad oma tõusude ja mõõnadega fänne kursis.

«Kuna meil on tulemas kolme nädala pärast välja uus album, siis teeme kontserte ka Eesti suuremates linnades,» rääkis Tamm eelseisvatest plaanides.

Üllatuseks Eestimaa promotuuril on see, et iga kolmanda loo järel kuuleb publik ka akustilisi palasid. «See on selleks, et tahtsime pakkuda midagi teistsugust vahelduseks,» kommenteeris Tamm idee tausta.

Hetkel on DefRage’i poisid rakkes nagu tõelised töömesilased. «Teeme iga päev tööd selle nimel, et tuurile jõuda,» lisas Tamm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles