Kim Kardashiani ilunipid: kui kortse ei taha, ärge naeratage

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian 2019.
Kim Kardashian 2019. Foto: Broadimage/scanpix

Tõsielustaar Kim Kardashian ja meigikunstnik Mario Dedivanovic andsid teisipäeval meigikoolituse, kus jagasid suurimaid ilunippe. 

Kim Kardashian ja tema isiklik meigikunstnik Mario Dedivanovic andsid teisipäeval Los Angelese'is meigikoolituse, kus naine rääkis, et rasedusega kaasaskäiv kaalutõus tema enesehinnangule laastavalt mõjus. Lisaks õpetas ta fänne- kui kortse ei taha, siis ärgu naeratagu.

Kui naise käest küsiti, mis on tema täiusliku naha saladus, naljatas naine: «Ärge naeratage. Enne ma naeratasin pidevalt ja nii seest kui väljast.» 

Naine seletas oma vastust ning rääkis, et kuna rasedusega võttis ta juurde ning ta oli näost ümaram, siis teda noriti. See mõjutas aga tema enesehinnangut ning ta muutus.

«Ma ei tundnud, et tahan olla naine, kes igal pildil naeratab. Ma muutsin oma tuju ja see muutis seda, kes ma olen. Tänu sellele on ka mu iseloom palju muutunud,» rääkis tõsielustaar.

Kim Kardashian West 2015.
Kim Kardashian West 2015. Foto: RE/Westcom/starmaxinc.com / Starmax/PA Images

Paljud võtsid tema naljatamist väga tõsiselt ning Kim pidi end Twitteris kaitsma: «OMG, kas me ei tohiks kunagi enam meigikoolitusel naljatada?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles