Katrin Lust Zandi-loost: «Mida ma selle looga ühiskonnas muutsin? Siin on palju kära ja vähe muutust.» (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Lust saates "Õhtu"
Katrin Lust saates "Õhtu" Foto: EESTI MEEDIA/SCANPIX BALTICS

Prügitelevisiooni kuningannaks nimetatud «Kuuuurija» saatejuht Katrin Lust (36) külastab täna ETVd ja Mihkel Kärmast saates «Pealtnägija». Tõeotsija räägib tänases saates avameelselt Zandi kupeldamisloost ning miks seda kahetseb, teatab Menu.

Äsja oma saatega Kanal2-e üle kolinud Katrin Lust rääkis, et kahetseb Zandi-kupeldamislugu. Lisaks sellele räägib naine intervjuus veel kriitikast, mis teda ümbritseb, Postimees Gruppi kolimisest, autobiograafilisest raamatust ning kuidas abielu inglise polomängijaga avas talle uksed maailmakuulsate staaride seltskonda.

«Kui mulle saabus härra Zandi nõue, kus ma nägin, et ta nõuab miljonit, neid hüpoteeke. Ta nõudis ju minu kõikide varade külmutamist jne. Mitte et mul oleks palju vara, ma elan väga tagasihoidlikult. Aga see oli väga hirmutav. Ma mäletan, et mul oli paanikahoog. Ma vaatasin seda hagi sisu, helistasin oma advokaadile ja mõtlesin, et miks ma seda kõike teen,» tunnistas naine «Pealtnägijas».

«Tegelikult on olnud ju Eesti tüdrukute vaba valik sellise härraga magada, temalt võtta kingitusi. Ja mida ma siis selle looga ühiskonnas muutsin? Siin on palju kära ja vähe muutust.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles