Fotod: Mis juhtus? Poptäht Miley Cyrus «asendas» esilinastusel filmistaarist abikaasat

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Poptäht Miley Cyrus asendas esmaspäeva õhtul oma äkitsi haiglasse sattunud abikaasat Liam Hemsworthi tolle uue filmi «Isn't It Romantic» esilinastusel. 

Läinud aasta lõpus oma aastate taha ulatuva esimese armastuse loo ametlikuks abieluks sõlminud 26-aastane Cyrus ja 29-aastane Hemsworth on mõlemad oma kuulsuse tipul ning naudivad elu täiel rinnal. Küll aga saabus noorte muidu pilvitusse taevasse äkitsi pilv Hemsworthi ootamatu haigestumise näol – mees viidi otse oma pressituurilt valudega haiglasse, kus tal tuvastati neerukivid, mille tõttu tuli näitlejal ka pühapäevased Grammy'd vahele jätta. Cyrus, toetav abikaasa nagu ta on, ei saanud lubada, et tema armastatud mehe esilinastus puha väisamata jääb ning tegi kompensatsiooniks «sooloetteaste», nähes välja kui Valentinipäeva kehastus ning promodes filmi, nii kuis suutis. Fotod temast punasel vaibal ujutasid üle ka staari Instagrami konto, kuhu Cyrus südamlikke allkirju kirjutas. Kas pole romantiline?

Vaata filmi treilerit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles