Vaata ja otsusta: kas Rihanna teisik on tõesti leitud?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakpoolse pildi autor: Yna Sertalf/ Facebook, parempoolse pildi autor: Reuters, Scanpix
Vasakpoolse pildi autor: Yna Sertalf/ Facebook, parempoolse pildi autor: Reuters, Scanpix Foto: Elu24 kollaaž

Prantsusmaalt pärit Yna Sertalf (23) on internetirahva hulluks ajanud, sest näeb välja täpselt nagu popstaar Rihanna (30)!

Sertalf rääkis väljaandele Buzzfeed News, et tema sarnasust popstaariga märgati juba siis, kui ta oli umbes 16-aastane. Tüdruku sõnul oli just tema onu esimene inimene, kes sarnasust mainis.

Kuigi Yna ise täielikult sarnasust ei näe, tunnistab ta, et popstaari moodi välja nägemisel on omad plussid: näiteks pääseb ta lihtsamini klubidesse ning talle tehakse rohkem jooke välja. 

«Ma olen me sarnasuse kohta palju kuulnud ja vahel, kui ma väljas käin, tahavad inimesed minuga pilti teha. Samas teeb see mu elu keerulisemaks, sest ma ei tea kunagi, kas inimesed suhtlevad minuga mu isikupära tõttu või ainult sellepärast, et ma näen välja nagu Rihanna,» sõnab Yna. 

«Näiteks, kui ma tutvun mõne kutiga, toovad nad alati mu sarnasuse Rihannaga välja ja neil on mind alati hea meel oma sõpradele, seega mõtlen tihti, et kas me võiksime juba sellelt välimuse teemalt edasi liikuda. Kui see kõik  kõrvale jätta, siis on kogu see olukord päris naljakas,» tunnistab tüdruk.

Vaata pilte! Kuidas tundub sulle?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et vous, vous en pensez quoi ? ?❤️

A post shared by ??? ?ℯ????? (@ynasertalf) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hair by @kitoko_ladies ✨

A post shared by ??? ?ℯ????? (@ynasertalf) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? ?ℯ????? (@ynasertalf) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? ?ℯ????? (@ynasertalf) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by ??? ?ℯ????? (@ynasertalf) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles