Brexiti vastane ehmatas brittidel kohvi kurku, kui end hommikusaates paljaks kooris (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dr Victoria Bateman külastas ITV hommikusaadet.
Dr Victoria Bateman külastas ITV hommikusaadet. Foto: Kuvatõmmis/Youtube

«Good Morning Britain» hommikuse saate vaatajaid said täna hommikul hommikukohvi kõrvale ka alastust, kui saate külaline Victoria Bateman võttis end saates protesti nimel täiesti paljaks.

Dr Victoria Bateman külastas ITV hommikusaadet, et rääkida Brexiti vastasest kampaaniast ja võttis end sõnumi edastamiseks täiesti paljaks. «Brexit jätab meid paljaks,» oli naise sõnum mida ta oma alastusega edasi andis.

Kuigi naise keha oli kombekuse tõttu udustatud, kuid vaatajaid said tõsisemalt vaatamatagi aru, et naine oli ihualasti. 

«Me näeme paljaid naisi enda ümber pidevalt. Me näeme neid reklaamides, igas pornograafia tahus. Kui lähed üks kõik millisesse muuseumisse üle maailma, näed seinal paljaid pilte. Nende naiste ühine joon on see, et nad on vait ja neil ei ole häält. Mõningate inimeste jaoks on mu alasti olek šokeeriv, sest paljal naisel on hääl,» põhjendas naine oma otsust riided seljast heita.

Inimesed aga polnud selle üle eriti õnnelikud. «Ma just tõusin ja GMB on juba paljas naine. Kullakene pane end riidesse,» pahandas üks. 

«Miks te annate liputajale eetriaega? Veidrik,» kirjutas teine.

«Liiga vara on paljasteks saadeteks,» lisas kolmas.

«Kas me tõesti peame seda nägema? Kui aus olla, siis ta ei tõmaba Brexitile tähelepanu, vaid endale.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles