Kerli Kivilaane unistuste lavapartner on just tema!

Raadio Elmar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Madis Sinivee / Scanpix

Eesti Laulu finalist Kerli Kivilaan rääkis raadio Elmarile oma muusikaeelistustest. Küsisime laulu «Cold Love» esitajalt, milline on parim Eurovisoonil osalenud etteaste ja kes on tema unistuste lavapartner.

Paljudel meist on mõni selline laul, mille saatel ilma pikemalt mõtlemata tantsida tahaks. Kerli Kivilaan tunnistas, et laul, mille saatel tema kohe kõhklemata tantsima hakkab on Jackson 5 esituses «I Want You Back». Hoogne lugu nägi ilmavalgust juba aastal 1969 ja oli ühtlasi ka esimene ametlik hittsingel selle legendaarse USA popbändi esituses. 

Kõige soojemaks ja rõõmsamaks lauluks pidas Kivilaan aga Vaiko Epliku esitatud lugu «Moonaliisa». 

Kivilaan avaldas ka oma unistuste lavapartneri nime. Nimelt soovis lauljatar lavalaudu jagada Briti laulja ja laulukirjutaja Sam Smith'iga. Smith sai tuntuks aastal 2012, kui laulis duo Disclosure'iga hittloo «Latch». 

Läbi aegade kõige paremaks Eurovisoonil osalenud võistluslooks pidas Kivilaan 1994. aastal Iirimaad esindandud ballaadi «Rock 'n' Roll Kids». 

Küsimuse peale, mis teeb ühest kontserdist tõeliselt hea kontserdi nii publiku kui artisti jaoks, vastas laulja järgmiselt: «Spontaansus - kontsert, mis juhtub kohapeal. Mitte üdini läbiharjutatud ja viimse detailini läbimõeldud etendus».

Kerli Kivilaane esituses «Cold Love» saad kuulata siit:

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles