Eesti Laul avaldas laupäevase suure finaali üllatusesinejad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Nechayeva Eesti Laulu finaalis Saku Suurhallis 2018.
Elina Nechayeva Eesti Laulu finaalis Saku Suurhallis 2018. Foto: Madis Sinivee / EESTI MEEDIA/SCANPIX BALTICS

Eesti Laulu laupäevane finaal kujuneb suurejooneliseks muusikapeoks, kus astuvad üles ka Elina Nechayeva, Getter Jaani ja Ivo Linna. 

Saku Suurhallis asuvad Eesti Laulu finaalis võistlustulle 12 finalisti, kuid säravat meelelahutust ja üllatavaid muusikalisi lahendusi on oodata läbi terve finaali. 

«Lavale astuvad väga erinevad artistid, kes kõik on Eestit esindanud ka Eurovisiooni lauluvõistlusel,» märgib Eesti Laulu peaprodutsent Tomi Rahula ja toob välja, et nii õhtuses finaalis kui ka päevases peaproovis astuvad publiku ette Elina Nechayeva, Getter Jaani ja Ivo Linna.

Kas möödunud aasta võidulugu «La forza» taas esitusele tuleb ja milliseid üllatusi on finaalis veel varuks, selles osas jääb Rahula salapäraseks. «Eestimaalaste lemmikuid astub ühel või teisel moel laupäeval üles teisigi,» lisab ta.

Eesti Laul 2019 finaalis astuvad võistlustulle Sissi, Lumevärv ft. Inga, Victor Crone, Kerli Kivilaan, Xtra basic & Emily J, Kadiah, Synne Valtri, Stefan, The Swingers, Tanja & Birgit, Uku Suviste, Inger ja Sandra Nurmsalu. Õhtujuht on Piret Krumm.

Finaal algab laupäeval kell 19, peaproov samal päeval kell 11.45. Otseülekanne algab ETV, ETV+ ja ERR.ee portaalis kell 18.45.

Finaalile eelneval õhtul, reedel kell 20 on ETV-s erisaade «Eesti laul 2019. Finaali eelõhtul», mis annab sõna seekordsetele artistidele ja võtab kokku Eesti Laulu kirevad aastad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles