USA rokkarite Tallinna kontsert vihastas fänne: olge nüüd inimlikud, tunnistage oma vigu ja andke raha tagasi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv. Ansambli The Neighbourhood kontsert Londonis.
Pilt on illustreeriv. Ansambli The Neighbourhood kontsert Londonis. Foto: Martin Harris/Capital Pictures / MAR/Capital Pictures

Saku Suurhallis toimus Ameerika rokkansambli The Neighbourhood kontsert, mille kohta on ürituse Facebooki lehele tekkinud rohkelt negatiivset tagasisidet kontserdikülastajatelt. Asi on läinud nii kaugele, et mõned inimesed nõuavad lausa raha tagasi.

Peamiselt nurisevad kontserdikülastajad kehva heli üle. «Vabandan, aga tõesti, mis toimus kontserdi heliga? See oli jube.... Piletiraha saab kuskilt tagasi küsida?» kirjutab ürituse Facebooki lehel Alvar.

«Pool aastat ootamist ja never pole nii jubeda heliga kontserdil käinud,» jagab oma ahastust Eneli.

«Kohutav pettumus oli tõesti, ei suutnud nautida isegi neil paaril hetkel, kui heli oli talutav,» kirjutab Lena. «Olime suhteliselt ees ja no oli tahtmine lihtsalt ära minna. Olen palju kontserditel käinud ja see oli kahjuks kõige halvem kogemus, isegi Saku tavalise kehva heliga võrreldes.»

«Kas pool piletiraha KOHUTAVA heli eest saab tagasi?» uurib pettunud Madli-Mai. Lisaks kirjutab ta, et helipuldist olevat talle öeldud, et lava ees onheli hea ja ülejäänud kannatavad. «Lava ees oli veel hullem,» kirjedab ta aga olukorda. 

«Läksin 45 minutit varem koju ja sain parema kogemuse Youtube'st kuulates. Pole enne nii halval kontsertil käinud,» tunnistab Caroline.

«Suht kurb vargus. Esimene kord kontserdil ja mul neiu pidi peaaegu et kurdiks jääma. Bass oli nii üle pekstud, et ainsad laulusõnad, mis läbi tulid olid «Sweather Weatheril»,» kirjutab Rando.

«Inimesed lahkusid, sest neil hakkas paha juba soojenduse ajal. Olge nüüd inimlikud, tunnistage oma vigu ja andke me raha tagasi.»

«Neli kuud ette ostetud pilet, palju ootamist ja et meid siis nõnda saaks kohelda? Inimesed ei saanud aru isegi, et läbi sai, sest ta häält oli nii halvasti kuulda. Ise leidsin, et Jes solvus selle korralduse peale ning seetõttu nad lahkusidki nii tuimalt. Ei mingit kummardust, tagasi lavale tulekut, ei midagi. Ootame meelsasti raha tagastust, siis on vähemalt midagigi teie üritusel pakkuda,» lisab sama noormees. 

«Korralik feil. Vähemalt jääb see korraldaja nimi lihtsalt pähe, et edaspidi kõike, mida nad ette võtavad, vältida,» teatas Tanel.

Ürituse Facebooki lehekülge näed SIIT!

Elu24 pöördus kommentaari saamiseks ka korraldajate poole. «Heli määrab iga bändi oma helimees. Kui bändi helimees on otsustanud heli just nii keerata, siis korraldaja ka parima tahtmise juures ei saa sinna mitte midagi teha,» sõnas korraldajate pressiesindaja Gunnar Viese.

«Kindlasti mängib oma rolli ka, kui kogenud helimees on, sest Saku Suurhall pole just kõige lihtsam koht, kus heli teha. Samas on seal olnud VÄGA HÄID sounde (näiteks James Blunt, Rammstein jne) ja süüd koha kaela ajada ei saa,» lisas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles