Südamesoojendaja: Arvasite, et Pink jäi Grammyst ilma? Arvake uuesti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pink.
Pink. Foto: PA images/Scanpix

USA lauljanna Pink teab väga hästi, mis tunne on Grammysid võita ning kaotamisega on sama lugu. Olgugi, et naine galalt kuldse grammofoniga koju ei jalutanud, ootas teda üks hõbedane kodus.

Pühapäeval toimunud 61. grammyde jagamisel kaotas Pink aasta albumi grammy Ariana Grandele albumiga «Sweetener». Kuid kahe lapse ema on kodus igatahes võitja.

«Aitäh lapsed. See on mu lemmik auhind,» kirjutas lauljanna Instagrami postituse pealkirjaks, millel 7-aastane tütar Willow uhke fooliumist voolitud Grammy kujulise auhinnaga poseerib. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks Kids:) my favorite kind of award

A post shared by P!NK (@pink) on

Eelmisel nädalal rääkis poppstaar Ellen DeGeneres'i jutusaates, et iga kord kui ta jääb Grammy auhinnast ilma, teevad ta abikaasa ja lapsed talle fooliumist asendusauhinna, kirjutab TooFab.

«Ma olen see inimene, keda alati nomineeritakse,» rääkis naine. Pinki on muusikukarjääri jooksul nomineeritud Grammyle 20 korra. Kokku on naisel 3 päris Grammyt ning 17 fooliumist auhinda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles