Ariana näitas Grammy galale mõeldud kleiti ning fännid arvavad, et kleit on meenutamaks eksi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ariana Grande 2016.
Ariana Grande 2016. Foto: DANNY MOLOSHOK / REUTERS

Lauljanna Ariana Grande ütles viimasel minutil ära Grammydel nii esinemisest kui osalemisest. Naisel oli juba kleit välja valitud, ning näitas seda ka maailmale, et mitte head kleiti raisku lasta. Fännid arvavad, et kleidil on aga palju sügavam tähendus.

Lauljanna Ariana Grande postitas Instagrami posu pilte, millel kannab helesinist õhtukleiti. See on kleit, mida naine pidi kandma 61. Grammy auhindade jagamisel.

Grande võitis eile kuldse grammofoni ning tähistas seda hoopis kodus.

«Kui Zac Posen teeb sulle eritellimusel tehtud kleidi, kannad sa seda olenemata sellest, kas laulad või mitte. Aitäh!» kirjutas Grande pealkirjas.

Ariana fännid on veendunud, et satiinist Zac Poseni ballikleit on tehtud mõeldes lahkunud endisele poiss-sõbrale räppar Mac Millerile, kirjutab Cosmopolitan.

Esimesena meenus kõigile kleiti nähes, et lauljanna näeb väga Disney printsessi Tuhkatriinu moodi välja. «Cinderella» on ka Mac Milleri laul, mis ta Arianast kirjutas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

«Neil pole vahet. @ArianaGrande sa oled tõesti Tuhkatriinu, tal oli õigus,» säutsus üks fänn Twitteris.

«Ta riietas end Tuhkatriinuks Maci albumi »Swimming« auks, millel on Arile pühendatud laul. Mu süda valutab,» kirjutas teine.

Mac Milleri album «Swimming» oli samuti nomineeritud tänavu aastastel Grammyde auhindade galal. Auhinna napsas endale Cardi B.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles