Kate ja William filmiauhindadel: Segadus punasel vaibal, kuninglik saabumine ja printsess Diana kõrvarõngad

Liina Suvi Ristoja
, Apollo Kinoportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul Londonis Royal Albert Hallis toimunud BAFTA auhinnagalat ehk brittide Oscareid õnnistasid oma kohaloluga ka protokolli (ja turvanõuete) kohaselt kõige viimasena punasele vaibale saabunud kuningliku pere liikmed prints William koos kaasa Kate'iga.

Cambridge'i hertsog ja hertsoginna korraldasid oma saabumisega kahele õhtu staarile, USAst kohale lennanud Bradley Cooperile ja Rami Malekile koguni olukorra, kus veidi hilinenenud näitlejatel tuli 20 minutit koos lihtinimestega turvatöötajate piiramisrõngas sissepääsu oodata

Kuninglik paar oli taaskord vaatamisväärsus: Kate kandis asümmeetrilist Alexander McQueeni kleiti väikese valge käekoti ning teemantkäevõruga. Kõrvas kandis hertsoginna oma kadunud ämma, printsess Diana 1995. aastal kantud hõbedast pärlikõrvarõngaid. William kandis lihtsat musta smokingit.

Kate ja William saabusid punasele vaibale koos BAFTA saatjaga, kellega kaamerate eest läbi kõndides ka väike vestlus maha peeti. «Kas teil on olnud tänavu mahti rohkem filme vaadata?» päris saatja printsilt, saades vastuseks erksa jaa.

Ilmselgelt oli tegu jätkuga eelmise aasta vestlusele, mis siis arvatavasti prints Williamile kinokaugemaks osutus. BAFTAde galal käivad Kate ja William juba kolmandat aastat järjest ning printsil on galal ka au üle anda BAFTA elutööauhind Martin Scorsese ihumonteerijale Thelma Schoonmakerile.

Prints William ja lapseootel Kate BAFTA auhindadel 2018.
Prints William ja lapseootel Kate BAFTA auhindadel 2018. Foto: CHRIS JACKSON / AFP
Prints William ja lapseootel Kate BAFTA auhindadel 2017.
Prints William ja lapseootel Kate BAFTA auhindadel 2017. Foto: POOL / REUTERS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles