Lõpuks paljastatud: Vaata, näeb välja Will Smith sinise džinnina Disney uues «Aladinis»

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Aladdin" (1992)
"Aladdin" (1992) Foto: Disney

Maikuus kinoekraanidele jõudev Disney uusversioon 1992. aasta globaalsest hittjoonisfilmist «Aladin» avalikustas esimesed liikuvad kaadrid Will Smithist sinise džinnina.

Kui filmist avaldati esimesed fotod, siis sattusid paljud paanikasse: kas tõesti on džinn mängufilmis hariliku inimese moega? Mõistagi valmib suur osa filmidest tänapäeval alles järelproduktsioonis, seega spreimeiki või muud säärast pole vaja näitlejatele peal võttel kasutada ning Will Smithi saab lisaks siniseks tegemisele veel igatipidi maagilisemaks tuunida.

Vaata uusi kaadreid filmist:

Klassikalise «Tuhat ja üks ööd» muinasjutu lavastajaks on Guy Richie. Džinni, kelle Aladin maagilisest lambist välja hõõrub, mängib Will Smith, kes on filmi taevani kiitnud kui üht ilusaimat filmi, mida ta kunagi näinud. Aladini mängib Egiptuse päritolu Mena Massoud, tema armastatut Jasmine'it kehastab Naomi Scott.

Apollo Kinodes alates 24. maist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles