PAPARATSO Kuhu Brad jäi? Charlize Theron tabati üksinda lennujaamast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärast seda, kui USA filmistaar Brad Pitt läks lahku oma kauaaegsest kallimast Angelina Jolie'st, on teda meedias paari pandud mitmete naistega. Kuulduste kohaselt on aga mees nüüd koos Lõuna-Aafrikast pärit Charlize Theroniga, kuid ka seal on omad kahtlused tekkinud.

Eile toimus üheaegselt mitu suurt pidu. Londonis jagati BAFTA auhindu, Los Angeleses jagati Grammysid, Berliinis käib filmifestival ning Jennifer Aniston tähistas oma 50. sünnipäeva.

Charlize Theron
Charlize Theron Foto: babiradpicture/TamaraBieb/SIPA/Scanpix

Lõuna-Aafrikast pärit Charlize Theron viibis Berliinis, kui osales sealsel ülipopulaarsel filmifestivalil, mis toimub järjepanu juba 69. korda. Kuid naine oli seal üksi, sest tema väidetav partner Brad Pitt otsustas minna oma ekskallima Jennifer Anistoni sünnipäevapeole. 

Jennifer Aniston tähistas 50. sünnipäeva koos mitme maailmakuulsa sõbraga.
Jennifer Aniston tähistas 50. sünnipäeva koos mitme maailmakuulsa sõbraga. Foto: Lucas Jackson / Reuters/Scanpix

Jennifer Anistoni sünnipäeval olid kohal mitmed staarid, nende seas ka Kate Hudson ja Gwyneth Paltrow. Kate Hudson lisas oma Instagrami pildigalerii sellest, kuidas ta kahe kuulsa kolleegiga meeleolukat õhtut naudib. Piduliste hulka kuulusid ka Reese Witherspoon, Laura Dern, Sandra Bullock ja Courtney Cox.

Kas Brad Pitt oli lihtsalt üks A-klassi kuulsustest, kes Anistoni sünnipäeval käis, või ta ei viitsinud Euroopasse lennata, seda ei tea. Fakt on see, et Pitti ja Theroni puhul ei ole midagi kivisse raiutud ning samuti vallalise elu elavava Anistoni jaoks on veel kõik võimalused lahti.

Brad Pitt otsustas Charlize Theroni saatjana hoopis ekskallima sünnipäevast osa võtta.
Brad Pitt otsustas Charlize Theroni saatjana hoopis ekskallima sünnipäevast osa võtta. Foto: MARIO ANZUONI / REUTERS

Brad ja Jennifer olid abielus aastatel 2000-2005. Paari suhe puruneski just Angelina Jolie pildile tulemise pärast, kui Brandgelina kohtus «Härra ja proua Smith» filmivõtete ajal. Pitt ja Jolie olid sellest ajast paar ning kasvatasid mitut last, kuid abiellusid alles 2014. aastal. Nende abielu aga erinevatel põhjustel kaua ei kestnud ning nad lahutasid 2016. Jennifer Aniston oli abielus Justin Theroux'ga 2015-2017. Kui Aniston on pärast lahkuminemist elanud vallalise elu, siis Brad Pitti hakati kiiresti erinevate naistega seostama. Eelmisel aastal sai avalikuks, et Brad Pitt on koos Charlize Theroniga.

Charlize Theron
Charlize Theron Foto: babiradpicture/TamaraBieb/SIPA/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles