Vene spordiportaal kiidab Eesti laskesuusa naiskonna ilu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Regina Oja.
Regina Oja. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Venemaa spordiportaali sports.ru blogis kiidab ajakirjanik Gleb Saratov Eesti spordinaiste ilu. Laskesuusataja Regina Oja on mehe arust lausa maailma ilusamate naiste seas.

Eesti laskesuusanaiskond (Regina Oja, Tuuli Tomingas, Johanna Talihärm, Grete Gaim) sõitis laupäeval Canmore'is peetud MK-etapil sajandi parima tulemuse ning sai üheksanda koha, vahendab Postimees Sport. Meie suusatajad jäid silma ka Vene spordiajakirjanikule, ehkki mitte ainult tubli tulemuse poolest.

Nimelt ei jätnud Gleb Saratov võimalust kasutamata ning kiitis nagu muuseas Eesti teatenaiskonna head välimust. «Üks maailma ilusamaid laskesuusatajaid Regina Oja möödub vahetuse lõpus ameeriklannast ning annab teatepulga üle neljandana,» kirjutas Saratov spordiblogis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Regina Oja (@reginaoja) on

Mainimist vääris ka Grete Gaimi väljanägemine. «Ebatavaliste kontaktläätsede armastaja, juunioride maailmameister ja Eesti kõige populaarsem laskesuusataja (kui Regina Oja veel silmapiiril pole)...» kirjeldas Saratov meie laskesuusatajat.

Grete Gaim Sotši olümpiamängudel.
Grete Gaim Sotši olümpiamängudel. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Idanaabrite spordiportaal sport.ru loodi 1998. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles