Instagramis lööb laineid Eestis sündinud piltilus reisiblogija, kellest eestlased kuulnud pole (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Instagramis lööb laineid Eestis sündinud sisulooja Alina Semjonov.
Instagramis lööb laineid Eestis sündinud sisulooja Alina Semjonov. Foto: Kuvatõmmis videost/Youtube

Instagramis lööb laineid Eestist pärit reisiblogija Alina Semjonov, kes on imeilusate puhkusekaadritega kogunud kokku märkimisväärse portsu jälgijaid.

Kuigi eestlaste seas on Alina Semjonov tundmatu nimi, on ta mõne aastaga Instagramis kokku kogunud 67 000 jälgijat. Võrdluseks: meie tuntuimal instakaunitaril Katri Katsil on neid vaid mõni tuhat rohkem, 73 000. Kusjuures pildikeel on sooja armastavatel instastaaridel küllalt sarnane: mõlemad on sulistamas käinud nn sigade saarel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Semjonov (@alinasemjonov) on

Alina sündis Tallinnas, kuid kolis 4-aastaselt perega Kanadasse, kirjutab ta oma blogis. Inglise keelt kõneldes aktsenti tal pole, nii et ta peab ennast pigem kanadalaseks kui eestlaseks. Venepärane perekonnanimi on Alinal seetõttu, et ta vanaisa oli venelane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Semjonov (@alinasemjonov) on

Piltilus Alina on mitmekülgne sisulooja: tal on oma reisiblogi, populaarne Instagrami konto ning kätt on ta proovinud ka juutuuberina, kogudes imeilusate videotega kümneid tuhandeid vaatamisi. Kuigi Alina elab Torontos, planeerib ta pidevalt järgmist rannapuhkust.

Youtube'is jagab Alina eksootilisi reisivideoid.
Youtube'is jagab Alina eksootilisi reisivideoid. Foto: Kuvatõmmis videost/Youtube

Pärast ülikooli lõpetamist taipas Alina, et elu on liiga lühike, et seda raisata. «Ma tahtsin rohkem reisida ja tunda end vabalt, nii et ma tulin töölt ära. Pärast seda hakkasin lõbu pärast Bahama saartele reisima ja ma armusin Exuma saartesse ära,» jutustas Alina oma blogis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Semjonov (@alinasemjonov) on

Alina eesmärk on see, et kui ta peaks 100-aastaseks elama, saab ta elule tagasi vaadata ilma igasuguste kahetsusteta. «Ma tahan teada, et ma tegin kõik mis võimalik, et elada hetkes ja olla nii õnnelik, kui üldse saab,» kirjutas Eesti päritolu sisulooja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Semjonov (@alinasemjonov) on

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles