Magus galerii: Magusafestival tõi endaga ühes laia valiku suhkrumagusaid maitseid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sõbrapäeva eel, 10. veebruaril toimus Tallinnas, Kultuurikatlas koguperesündmus Magusafestival.

Esimest korda toimuv üritus pakkus magusaid elamusi nii suurtele kui väikestele, kes said tutvuda peamiselt kodumaiste ettevõtetega, kelle sortimendis on olulisel kohal magusad tooted ning nautida mitmekülgset meelelahutusprogrammi. 

Esimest korda toimunud Magusafestivali idee taga seisavad tippkokk ja restoranipidaja Joel Ostrat ning sündmuskorraldajad Marek Falgot ja Sander Haugas. «Tekkis mõte teha üks lõbus koguperepäev ning siduda see magusate elamuste ja lõbusa programmiga, kus igaüks leiaks ja avastaks endale meelepärase toote, sest olgem ausad, kõigile meeldib vahepeal maiustada,» rääkis Falgot. «Ning ühekorraga kõiki poelettidel olevaid tooteid ära proovida või kokku osta on ka keeruline,» lisas korraldaja muheledes.

Magusafestivali eesmärk oli pakkuda toredat perepühapäeva, kus oli võimalik tutvuda erinevate, peamiselt kodumaiste magusate toodetega. Kõik osalevad ettevõtted pakkusid külastajatele enda sortimendi magusat poolt, lisaks tutvustati uusi maitseid. «Magusafestivalil toimuvad ka erinevad töötoad, lavale astuvad muusikud ning toimuvad mitmesugused mängud suurtele ja väikestele,» rääkis Falgot enne festivali selle programmist.

Vaata galeriist, mida maitsvat festivalil ka pakuti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles