Printsessipidu! Pruut palus oma pulmapäeval naistel kanda enda vanu pulmakleite

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audrey Moore, 2018.
Audrey Moore, 2018. Foto: Birdie Thompson/ADM/Capital Pictures / BT/ADM/Capital Pictures

Näitlejanna Audrey Moore vahetas abieluvandeid kirjaniku Jesse Lumeniga ning juba alguses teadsid nad, et nende pulm ei saa olema tavapärane.

Näitlejanna Audrey Moore, keda tuntakse telesaadetest «Better Call Saul» ja «Godless» abiellus oma pikaaegse kallima Jesse Lumeniga. Nad teadsid kohe alguses, et nende pulm saab olema kõike muud kui tavapärane, kirjutab HuffPost.

Seepärast otsustasid nad paluda oma pulmakülalistel kanda vanu pulmakleite, et need rohkem kui ühe korra kandmist saaksid ning ei peaks kapis tolmu koguma.

«Me oleme mõlemad väga loomingulised,» selgitas Moore HuffPostile. «Me ei taha võtta asju liiga tõsiselt. Meile meeldib tähistada oma armastust, sõprust, perekonda ja meile meeldib üleüldiselt lõbutseda. Seega meie peamine eesmärk oli luua pulm, kuhume oleksime ise tahtnud minna.»

Paar abiellus 30. detsembril Los Angeleses RoseWolff Stuudios. Kõikide üle-võlli lõbustuste seas, julgustas Moore kandma naiskülalistel enda suurel päeval vanu pulmakleite.

«Ma jumaldasin mõtet, et kõik naised saavad võimaluse veel korra oma kleite kanda,» rääkis moore ning lisas, et teda tegi kurvaks mõte, et neid imeilusaid kleite tõenäoliselt enam kunagi ei kanta. 

«Ma jumaldan, et kõik tähistasid, kui maagilised nad on. Lõppude lõpuks tahtsin ma lihtsalt maagilist, printsessi teemalist lõbustat aega täiskasvanuna,» ütles ta.

Moore'i abikaasa postitas pildi pulmast Redditisse, kust pilt levima hakkas ning kõik seda jumaldavad.

We thought it was sad that most women only get to wear their wedding dress once, so we invited all the women coming to our non-traditional wedding to wear their old wedding dresses again! from r/pics
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles