Instahetk: «Tasujate» staar Tom Holland üritab seksikas olla, kuid siis juhtub midagi ootamatut

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Holland
Tom Holland Foto: Paula Munoz / AP / Scanpix

«Tasujate» täht Tom Holland, nagu teisedki noored Hollywoodi staarid, näitab end oma sotsiaalmeedias ka igavaid igapäevategevusi tegemas, nagu näiteks koeraga jalutamas käies. Fännidele läheb selline kraam hästi peale – eriti üks noormehe viimaseid klippe, mis ehk isegi veidi liiga «filtreerimata» sai.

Videos, mis Twitteris ja mujal võrgustikes kiiresti levima hakkas, ei pea Holland paljuks fännidele koerakotikest lehvitada ning lööb sellega endale kogemata näkku, reageerides –nagu iga teine seda teeks – okserefleksiga. Asjaloo teeb naljakas see, et 22-aastane Ämblikmehe näitleja sekund enne n-ö seksikas üritab välja näha.

Vaata ja naera (video oli tegelikult pikem, ent parim hetk oli vaieldamatu):

Marveli universumi suurejoonelise saaga neljas film «Tasujad: Lõppmäng» (Avengers: Endgame) jätkab sealt, kus saaga viimane osa pooleli jäi, tuues uuesti ekraanile juba tuttavad Tasujad, eesotsas Robert Downey Jr., Scarlett Johanssoni ja Chris Evansiga Raudmehe, Musta Lese ja Kapten Ameerika rollides. 

Apollo Kinodes alates 26. aprillist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles