Kummaline käitumine? Filipp Kirkorov keeldus eksnaise Pugatšova ja tema abikaasaga pildi tegemisest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filipp Kirkorov.
Filipp Kirkorov. Foto: Mikhail Tereshchenko / Mikhail Tereshchenko/TASS

Vene-armeenia päritolu megastaar Filipp Kirkorov (51) väisas hiljuti filmi «Pilgrim» esilinastust, mille punasel vaibal kohtus ta ka staarpaari - Pugatšova ja Galkiniga. 

Kohalik väljaanne Rus.tvnet.lv vahendab, et pealtnägijate sõnul oli Kirkorov  paarikesega kohtudes pisut kohmetu. Ta suudles oma eksabikaasat kergelt põsele ning surus seejärel Galkiniga sõbralikult kätt.

Alla Pugatšova ja Maxim Galkin «Pilgrimi» esilinastusel. 2019.
Alla Pugatšova ja Maxim Galkin «Pilgrimi» esilinastusel. 2019. Foto: Stanislav Krasilnikov / Stanislav Krasilnikov/TASS

Kui fotograaf pakkus, et teeb neist kolmest koos pilti, keeldus Kirkorov sellest ja jalutas minema.  

Hiljem postitas Kirkorov Instagrami ka pildi ja kirjutas selle juurde, et üritusel olid tema arvates kohal kõik tähtsad inimesed - alustades kultuuriinimestega ja lõpetades poliitikutega. «Alla Pugatšovast ja Maxim Galkinist kuni kultuuriministri Vladimir Medinskini välja. Rääkimata veel kolleegidest sõubisnesis või ärimaailmas,» kirjutas ta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

И ещё немного фото со вчерашней премьеры в «ОКТЯБРЕ».... От души поздравляю свою подругу, очаровательную АКТРИСУ и ПЕВИЦУ ЕЛЕНУ СЕВЕР @sever_elena со вчерашнем потрясающим дебютом в кино,на большом экране, в мистическом ТРИЛЛЕРЕ «ПИЛЛИГРИМ». Невероятно интересная картина, не оставит равнодушным никого, особенно тех кто любит жанр триллер, к поклонникам которого я причисляю и себя! Ощущение от вчерашнего вечера удивительное! Такое ощущение , что была вся Светская,культурная, политическая и деловая Москва , от АЛЛЫ ПУГАЧЕВОЙ И МАКСИМА ГАЛКИНА до Министра Культуры ВЛАДИМИРА МЕДИНСКОГО, я уже не говорю про своих коллег и представителей шоубизнеса и бизнеса, таких личностей как ГУЦЕРИЕВ М.С. и других!! Ещё раз поздравляю дорогую Леночку и всю ее большую и красивую семью с таким грандиозным событием в творческой и личной жизни!!!! Так держать и только вперёд!!!? @urkiss_official @vladimir_live Look by @dolcegabbana @stefanogabbana

A post shared by Филипп Киркоров (@fkirkorov) on

Filipp Kirkorov ja Alla Pugatšova (69) olid abielus aastatel 1994–2005. 2011. aastal abiellus Pugatšova koomik Maxim Galkiniga (42) ning nende peres kasvavad 5-aastased kaksikud Harry Galkin ja Jelizaveta Galkina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles