Stefan naudib suurt lava ja emotsionaalset publikut

Raadio Elmar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Laulu finalist Stefan käis raadio Elmar otsestuudios, esitas enda võistlusloost akustilise versiooni ja rääkis eesolevast finaalkontserdist.

Artist Stefan on 16. veebruaril toimuva Eesti Laulu finaali etteaste suhtes enesekindel ja ei usu, et midagi peaks viltu minema. Lauljal on kogemusi juba mullu toimunud Eesti Laulu võistluselt ja seetõttu on tal enda sõnul ka rohkem kindlustunnet. Artist märkis, et naudib esinemiskohti, kus publik on kohapeal.

«Kõige ägedam on laulda siis, kui kõik on rõõmsad ja õnnelikud,» tunnistas Stefan. «Kaamera ees on ka lahe esineda, kuid otse rahvale esinedes saab paremat tagasisidet,» lisas laulja oma esinemise eelistuste kohta. «Ma tahan esineda suurtel lavadel ja mida rohkem inimesi, seda parem,» lisas ta.

Stefan märkis, et talle meeldib tänavusel Eesti Laulul osalev ansambel Swingersite seltskond: «Nad on väga toredad, energilised ja nendega on alati nii lõbus».
Küsides, keda artist veel Eesti Laulu võistlusel oma lemmikute sekka arvab, vastas ta: «Tead, tegelikult on kõik nii kihvtid!».

Stefan tunnistas, et üksinda laval olles on veidi igavam kui suurema pundiga esinedes. Tulevikus unistab ta esineda ERSO koosseisuga. Eesti Laulu võistlusel see võimalik pole, sest reeglite kohaselt lubatakse korraga lavale vaid kuus inimest.  

Ideaalidest ja unistustest rääkides jäi muusik tagasihoidlikuks. «Ma elan üks unistus korraga. Kõigepealt osalen Eesti Laulul ja seejärel vaatan edasi,» rääkis Stefan. 

Avalike esinemistega kaasneb ka tavapärasest suurem tähelepanu meedias ja kommentaariumites, kuid endaga seonduvaid arvustusi muusik internetist ei ole. «Vahel võib tulla inetuid kommentaare, mida ma ei taha lugeda, sest need võivad mind mõjutada,» selgitas Stefan. Ta lisas, et ta tüdruksõber loeb neid siiski vahel harva ette, vältides kõige teravamat kriitikat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles